Vastaus

0.12

En tiedä oliko sattumaa mutta eilisen päivitykseni jälkeen, sain Tainalta vastauksen. Hän vastasi ihan asiallisesti asialliseen palautteeseen. Aistin katumusta lukiessani sitä viestiä ja hän pahoitteli aiheuttamaansa mielipahaa. Olen tietysti ihan tyytyväinen mutta valitettavasti se, että pyytää minulta anteeksi, ei tässätapauksessa ole nyt se tärkein pointti. Edistysaskel kuitenkin. Toivon todella että myös hänen asenteissaan tapahtuu muutos joka on pysyvä. Muistutan vielä kerran sinua Taina:


Nyt tämä aihe on mun osaltani loppuun käsitelty. Tuo mainos on muuten tosi koskettava. Kyyneleet tirahti silmään kun sen tänään ensimmäisen kerran näin. Itse en ole vielä joutunut vastaavaan tilanteeseen, enemmänkin ehkä päinvastoin. Ihmiset ovat olleet todella ihania! Toivon sydämestäni, etten ikinä joudukkaan. Äidin sydänhän siinä särkyisi. Ja myös lapsen.

Pirpana tutustuu tuttiin
Meidän päivä on ollut täällä kotosalla tänään hyvin tavanomainen. Viimeyö sitten olikin ihan katastrofi jos niin voi sanoa. Minä siinä taas itkua väänsin kun tunnin välein piti herätä syöttämään. Miten tässä nyt näin kävi että palattiin siihen ihan pikkuvauva-aikaan takaisin. Jossainvaiheessa kun näytti jo niin hyvältä! Pirpana veti helposti 6-7 h heräämättä. Rupesin miettimään että voikohan olla kiinteiden aloittamisen myötä , ettei maito vaan pidä enää nälkää vai mistä tämä tämmöinen johtuu? No, toivotaan että tilanne tosiaan rauhoittuisi pian. 
Huomenna meillä on tapaaminen Pirpanan kehitysvammaneuvolan tiimoilta. Käydään esittäytymässä ja kuulemassa tulevasta. Ihan mielenkiintoista! Kerron sitten huomenna että mitä meille siellä sanottiin. Tuon tapaamisen jälkeen ajattelin lähteä shoppailemaan tytölle vähän isompia vaatteita kun suurin osa nykyisistä bodeista on enää vain yhdellä napilla kiinni. Niin se vaan kasvaa tuo meidänkin pieni Tirppanen <3 Ja hiukset ovat muuten nyt alkaneet kasvaa tohinalla! Tumma on muuttunut vaaleaksi. Kuinka ollakkaan!
;)


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Tuo video on tosi koskettava :( Minäkin toivon sydämestäni, ettet sinä ja tyttösi joudu koskaan vastaavaan tilanteeseen.

  Hienoa, että laitoit palautetta. Olen varma, että palautteesi on ollut tosi asiallinen ja fiksu. Sellaisen kuvan olen sinustakin saanut tekstiesi perusteella :)

  Räyhäämään ei kannatakaan lähteä, vaikka asia onkin todella tulistuttava ja suututtava. Tottakai äiti lastaan aina puolustaa ja niin kuuluukin tehdä. Hyvä, että palautteeseen vastattiin asiallisesti takaisin. Nyt hän ainakin on saanut toisen puolen näkökulman tietoonsa ja saa toivon mukaan ajattelemisen aihetta ja muutosta aivan vääränlaiseen asenteeseensa.

  Ps. Tämä on uusi nimimerkkini, olen siis entinen Tuulikello :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ja kiitos kivasta viestistä :) Mulle tuli ihan hyvä fiilis tuosta Tainan vastauksesta ja nyt onkin sellainen olo että kaikki ovat saaneet tuoda mielipiteensä esille. Tainan sanoin " Näillä mennään"! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook