Vanhusten vapaa-ilta

16.33

Tänään Pirpana saa jäädä muutamaksi tunniksi mummin ja papan hellään huomaan kun äiti ja isi lähtee ravintolaan syömään. Ja ihan isolle kirkolle asti :) Kun kerrankin tarjottiin mahdollisuutta, oli siihen tartuttava. Päivä on noin muuten edennyt normaalin kaavan mukaan.  Nukuttu, syöty ja odotettu isiä kotiin. Vähän tylsää on ollut kummallakin. Eilen ikkunan takana kävi Kurre vierailulla, mutta valitettavasti tänään häntäkään ei enää näkynyt. Tuossa vieressä nyt kuitenkin vielä otos eiliseltä. Tyypillä oli posket aika lommollaan kun vartin verran tuossa jemmaili siemeniä. 
Pirpana tykkää kovasti istuskella sylissä ja katsella ikkunasta ulos. Linnut ja puut ovat ihmeellisiä eikä ihme, sillä myös äitiä ne ihastuttaa. 

Vähän ruturätyä ollut tänään ilmoilla. Vaikea sanoa mistä johtuu mutta kaikillahan meillä on joskus noita huonoja päiviä :) Yksi syyllinen on mitä ilmeisimmin tuo toistuva hikka joka vähän väliä kiusaa. Piippis ei tykkää siitä ei sittenniin yhtään! Vihaiseksihan siitä vaan tulee. Ja tyhmä masukin vielä kiusaa välillä! Ja sitten vielä tuo äiti, kun ei se kokoajan jaksa höpötellä niin pitkäksihän se aika venyy väkisinkin!
:)

Nyt on sitten Pirpanalle tehty palvelusuunnitelmakin. Hommat alkaa rullaamaan pikkuhiljaa. Äiti ja isäkin pääsee osallistumaan tukiviittomakursseille. Jänskää! Niistä sitten enemmän kun tulee ajankohtaiseksi.

Mutta nyt päiväunille!-->

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook