Äiti ja isi


Heikki. Isi. 

Heikki soittaa kitaraa, sanoittaa ja on muutenkin taiteellisesti kovin lahjakas tyyppi. Heikillä on bändi ja tuo bändi onkin tosi tärkeä asia hänen elämässään. Olen yrittänyt olla menemättä tuon suhteen väliin millään tavalla, sillä musta on tärkeää että Heikillä on joku oma juttu elämässään. Jokaisella meistä pitäisi olla sellainen. Heikki on mulle juuri se oikea ihminen, sillä hän täydentää mun räiskyvää luonnetta rauhallisuudellaan ja antaa sillätavalla oman panoksensa meidän sopivan täydelliseen tiimiin. 

Tradenomi on hän ammatiltaan, mutta kitara ja musiikki ovat verottaneet hieman kiinnostusta kaupallisen alan hommista. Kaikki aikanaan. Ehkäpä.

Isänä H on mun lapsilleni paras mahdollinen.Tässä videossa on myös meidän Piippis mukana.


Anna-K. Äiti. 

Mulle tärkeintä elämässä on ollut ehdottomasti aina perhe, koti ja ystävät. 7 vuotta elämästäni kävin musiikkiluokkaa ja musiikki on ollut aina suuri, kantava voimani. Kallisarvoiset teinivuodet pyörittiin mahtavassa porukassa, joka koostui lähinnä kaksilahkeisista. Minä, paras tyttökaverini ja pojat. Rakkaita ihania vuosia joista mun elämääni on jäänyt monta, tärkeää hahmoa. Jollaintavalla ehkä olin poikatyttö silloin. En ehkä niinkään ulkoisesti mutta sisältä. Aguksi kutsuivat. Vasta nyt "kypsemmällä" iällä olen sitten uskaltanut tutustua uusiin tyttöihinkin. Agu olen silti edelleen.

Opiskeluissani olen aina ollut huono. Hoitoalan opinnoista lähihoitaja- sekä terveydenhoitajakoulu jäi kesken aikanaan. Nyt kesken ovat kätilönopinnot mutta jos joskus koulunpenkille palaan, hoidan ne opinnot loppuun. Aika näyttää. Hoitoalalta olen kartuttanut kuitenkin jo työkokemusta ja selkeästi siinä hommassa viihdyn.
Luonteeltani olen muutenkin ollut aina hieman malttamaton ja vähän turhan "menevä". Elänyt hetkessä, turhaan huomisesta murehtimatta. Lapsen saaminen on muuttanut tuota piirrettä itsessäni ehkä hieman. Ikuinen taivaanrannanmaalari olen siltikin, se on varma se.

Rakastan kauniita esineitä, mekkoja ja kenkiä. Niitä ei koskaan ole liikaa. Siis ehkä vähän turhamainenkin olen.

Suosituimmat

Facebook