Ruturäty

15.15

Voi kiukkua! Meillä pukkaa ilmeisesti nyt taas jotain orastavaa lentsua. Aamulla oli nokka tukossa, aivastutti normaalia enemmän ja tietysti kokoajan kiukututtaa niin mahottomasti. Äidin ja Piippiksen oli tarkoitus lähteä moikkaamaan kavereitakin mutta tuota tapaamista jouduttiin nyt sitten siirtämään tuonnemmaksi. Joskohan sitä sitten ensiviikolla oltais vähän terveempiä ja paremmalla tuulella noin muutenkin.

Nyt se tuossa vieressä tuhisee. Toivottavasti uni vie pöpöt mennessään..

Meidän yöunirintamalle ei oikeastaan kuulu vieläkään mitään uutta. Edelleen heräillään aivan liian usein vaikka eilenkin tyyppi söi ison lautasellisen puuroa ennen kun nukahti. Ei sillä voi nälkä kokoajan olla?! Yksi kiva edistysaskel oli tosiaan tuo tutti suussa nukahtaminen! Pirpana on oppinut touhuamaan tutin kanssa ja osaa laittaa hienosti sen jo itsekkin suuhun. Ainakin jotenkinpäin. Tuo tutti on hyvää treeniä suun motoriikan kannalta ja siksi mä hehkutan sitä niin kovasti sekä tietysti toivon että oppisi sitä imuttelemaan ihan kunnolla. Saattaisihan siitä olla apua nukahtamisjuttujenkin kanssa..

Siinä se kuvissa jo hienosti nököttää syöttötuolissaan! Ollaan ryhdytty harjoittelemaan tuotakin nyt ihan kunnolla kun neuvolassakin antoivat ihan virallisesti luvan.
Missä vaiheessa siitä tuli jo noin iso tyttö?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Teillä on ihana syöttötuoli! Oon itekin yrittäny ettiä just tollasta peruspinnamallia, mut en oo vielä tarpeeks halvalla löytäny. Mutta toi näytti taas niin superihanalta, että pitääkin varmaan lähteä taas heti tänään kirppiksille ettimään :)Paranemisia Lailalle, toivottavasti ei ole kovin paha tauti!

    VastaaPoista
  2. Juu tuo on saatu perintönä mun siskon tytöiltä :) Se on kyllä tosi hyvä tuoli. Toivottavasti teillekkin löytyy ja nähdään nyt sitten ensi viikolla,toivottavasti :D

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook