0.10


Edelleen meillä yskitään mutta mitään muita oireita ei ole toistaiseksi ilmennyt. Tyttö on hyväntuulinen eikä vaikuta kipeältä noin muutenkaan. Tarkkaillaan siis tilannetta ja toivotaan parasta. 

Hyvin oli mennyt Pirpanalla ja isillä tänään äidin ollessa kaupungilla. Kylvyssäkin olivat käyneet ja äitiä odotti kotona ihana hyväntuoksuinen tytteli. Kaikkein parhainta oli kuitenkin saada oikein leveä, vilpitön ja onnellinen hymy juuri heränneeltä murulta. Soseita ja puuron oli syönyt hyvällä ruokahalulla joten mitään ongelmaa tuon ruokailun suhteen ei enää ole silloin kun äiti on muualla. Se on huojentava tieto.

Kyllä se vaan niin on että muutaman tunnin pituiset piipahtamiset ihmisten ilmoilla tekee ihan hyvää aina sillointällöin. Mun täytyy vaan nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja uskaltautua Pirpanan kanssa junaan kaksin tässä jokupäivä. Mikäpä olisikaan mukavampaa kun mennä Helsinkiin shoppailemaan tyttären kanssa kun tuntuu olevan kummallekkin mieluisaa hommaa! Sovin erään vertaisenkin äidin kanssa että tavataan tässä joku päivä virallisten tapaamisten ulkopuolella. Tosi mukavaa, sillä satutaan olemaan vielä saman ikäisiäkin ja kun noissa virallisissa tapaamisissa ei välttämättä ehdi aina vaihtaa kuulumisia samallatavalla kun toivoisi. Siispä toinen hyvä syy hypätä junaan ja matkata sinne isolle kirkolle.

Ihan kamala päänsärky ollut koko päivän. Voi valitusta! Tietysti nyt sitten äitikin vielä tulee kipiäksi..
Sain tänään muuten ensimmäisen "lukijan kysymyksen". Vastaan siihen viikonlopun aikana :)You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook