Kurret ja jumpat

20.02


4 kurrea takapihalla?! En onnistunut saamaan heistä parempaa fotoa mutta neljä niitä sieltä löytyy kun oikein tarkkaan katsoo. Nyt on joku Orava-emo vähän huonosti poikasensa kasvattanut kun toisten ruoka-apajilta käyvät varastamassa. Rontit. Onhan noita hauska seurata mutta jos tuota vauhtia lisääntyvät niin asialle täytyy varmaan tehdä jotain..

Sitten muihin asioihin. Pirpana on edelleen räkäinen mutta kuumetta ei onneksi ole nostanut. Muskari jäi tältäpäivältä väliin ja se kyllä vähän taas harmittaa. Tuntuu että meidän muskariharrastus ei nyt meinaa oikein saada tuulta purjeisiinsa kun aina tulee jotain karikkoja tielle. No, nuo on pieniä karikkoja. 
Karikoista tulikin mieleeni että nyt oon aloittanut Pirpanan kanssa ihan kunnolla jumpat täällä kotona. Meidän tytöllä kun on ehkä hieman "pehmeät" nuo lihakset ja siksi siis pieni treeni onkin paikallaan aina silloin tällöin. Ajattelin neuvolassa ensikerralla hihkaista että joskohan päästäis vaikka kerran piipahtamaan fyssarin juttusilla että antaisi muutaman hyödyllisen jumppaniksin joilla saataisiin lihaksiin vähän lisää puhtia. En tiedä olenko mä nyt vaan taas jotenkin yliherkkä ja kuvittelen vain, kun ei kukaan muu ole tuota asiaa huomannut tai ainakaan siitä koskaan maininnut.  Itse vaan huolestuin eilen kun tajusin että Pirpana on lopettanut kääntymisen kokonaan. Ei millään suostunut sitä tänäänkään tekemään vaikka tiedän että hän kyllä sen osaa.. Jästipää :)

Muuten tänään ollaankin sitten oltu oikein ihania ja kikateltu sekä nukuttu kunnolla. Rakastan niin tuota tyyppiä!

Ihana jästipää


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook