Lahja

0.02
Nappasin nuo kuvat äsken onnellisesta tyypistä joka juuri hetkeä aikaisemmin oli oksentanut puhtaille petivaatteille. Kerkeshän ne ollakkin siinä vartin verran! Nyt tuntuu että maito "läikkyy" entistä herkemmin yli kun ollaan aloitettu kiinteät. No, pientähän tuo on. Siihen alkaa jo melkein tottumaan että vaatteita sekä täkkipusseja kuluu erittäin nopealla temmolla! Onneksi on pyykinpesukone ja se toimii moitteettomasti.Lupasin viimeviikolla että kerron H:n isänpäivälahjasta. Halusin antaa ensimmäisenä isänpäivänä jotain erityistä ja yritin tosiaan (mummin avustuksella) saada Pirpanan jalanjäljen ikuistettua kipsiin. Ehkä onnistuinkin siinä osittain mutta sanotaanko nyt näin että toteutus ei ihan vastannut alkuperäistä suunnitelmaa. Koko sauna oli kipsissä ja niin oli myös äiti, mummi sekä pikku-tyttö! No, ajatus on tärkein eikö? Tuossa alla vielä kuva lopputuloksesta! :) Isi kyllä tykkäsi paljon.


Tänään Pirpana on nukkunut tosi hyvin ja makoisasti. Eiliset juhlimiset verotti vähän päiväunista ja se tosiaan on sitten näkynyt ylimääräisenä uupumuksena. Yöunillekkin nukahti tosi helposti. Pikkuinen <3
Ei ole suloisempaa näkyä kun oma vauva joka nukkuu sikeästi ja pitää omaa pientä tuhinaansa. Siihen viereen on hyvä nukahtaa..

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook