Puolivuotias

22.20

Jälleen yksi tärähtänyt kuva mutta neuvolatädin arvioon jotenkin vaan niin sopiva että oli pakko laittaa.


"Iloinen hymytyttö. Seurailee aktiivisesti. Kasvu etenee tasaisesti. Jäntevä tyttö, varaa hienosti jalkoihin. Jokeltelee! Rm+soseet+puurot."

Paino 6670 g
Pituus 62,0 cm

Pirpanan äiti ja isi tuli tänään tosi onnelliseksi tuon puolivuotis-neuvolan jälkeen kun kaikki oli niin hienosti mallillaan. Pelkkiä kehuja tuli terkkarilta ja ruokakin on näköjään maistunut hyvin ;) Painoa pituuteen nähden hilppasen paljon mutta parempi niin kuin että sitä olisi tullut liian vähän. Meitä hymyilytti taas tuon Pirpanan käyttäytyminen sillä hän väläytti jälleen kaikki parhaat puolensa neuvolan tädille. Päätä kannateltiin niin upeasti ja pitkään masullaan ollessa etten ole ennen moista vielä nähnytkään. Hymyt ja "tättättäät" tuli kaikki niinkuin Manulle illallinen..

Uskaltauduin tänään selailemaan puolenvuoden takaisia kuvia Kätilöopistolta. Itkin kun palasin otosten myötä syntymän hetkiin. Mielessä pyöriikin nyt lause "Voi kun silloin oltais ymmärretty miten ihana tyttö saatiinkaan!" Nyt en voi muuta kun suukottaa ihanaa puolivuotiasta aarrettani ja yrittää unohtaa ne muutamat tyhmät ajatukset jotka alkushokin aikana mielen valtasivat. Ne ajatukset kuuluu asiaan mutta ne ajatukset on nyt vahvasti historiaa.
H sanoi että hänelle tuli kuvista lämmin ja hyvä fiilis. Aikaisemmin meidän ei ole ollut hyvä niitä katsella. Jostain syystä.

Tänään syötiin puolikas Sacher kakku jonka Tuusulan mummu ja ukki eilen antoivat Pirpanan puolivuotis-päivän kunniaksi. Hyvää oli! :) Ensimmäinen kuva. Nyt sen oikeasti tajuan. Tuo oli mun elämäni onnellisin hetki..You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mie täällä vaan yömyöhällä lueskelen näitä sinun uusia ja vanhoja kirjotuksiasi ja itken. Sie kirjotat niin valtavan kauniisti. Näitä on aivan, aivan ihanaa lukea. Kiitos siitä, että päästät meidät seuraamaan teän elämää ja valtavasti siunausta teän ihanalle perheelle! <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook