Ylläreitä

22.39


Tänään bongattiin pihalta yllätykseksemme kaksi kurrea! Ei huono päivä siis ollenkaan. Toinen on kuvassa hienosti maastoutuneena mutta sieltä se oikeasta alakulmasta löytyy kun oikein tarkkaan katsoo.

Illalla käytiin myös moikkaamassa vertaisia. Onneksi heidän joukostaan löytyy ihmisiä jotka osaavat pitää oikealla tavalla meistä huolta, heh. Nämä kaksi lahopäätä täällä nimittäin meinasi unohtaa koko tapaamisen vaikkakin mä viimeisen kerran toissapäivänä H:lle siitä hihkasin. Kiitos A-henkilön, sain tekstiviestin hyvissä ajoin muistutuksena ja ehdittiin paikalle! Kiva oli taas nähdä!
 Pirpana oli alkuun tosi kiinnostunut pienistä ihmisistä ympärillään mutta koska meillä jäi päikkärit taas vähän kesken, uupui typsykkä suht nopeasti ja lähdettiinkin sitten kotiin nukkumaan. Uni tuli tosin jo autossa kun dieselmoottori hurahti käyntiin. Edelleen varma ja toimiva keino tainnuttaa Piippis.

Nyt tätä äiskää vaivaa taas ihan hirvittävä väsy ja taitaakin olla parasta sujahtaa peiton alle mahdollisimman pikaisesti. Huomenna meillä onkin sitten ensimmäinen iltapäivä muskari. Vähän jännittää kyllä mutta onneksi saan tuon isännän mukaani tueksi ja turvaksi. Pirpana tykkää satavarmasti myös Hyrylän muskarista kunhan siellä vaan lauletaan sillä se nyt on vaan niin mielettömän ihanaa. Isin  kitaransoitto on myös tosi kiinnostavaa, varsinkin sormia on kiva tapittaa..
Lähden nukkumaan nyt. Pirpana katsoo tuossa isin sylissä tyytyväisenä futista ja laitanpa vielä kuvan siitä tähän loppuun.Ainiin vielä yksi juttu. Tämä äiti ajatteli repäistä ja varasi ajan uudelle tatuoinnille parin viikon päähän. On varmaan kovin vaikea arvata mihin tai keneen tuleva kuva liittyy..

*Kauniita unia*

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook