Vauva yskii

9.51

Niin.. Eilen illalla aloitti ja yöllä jatkoi köhimistä. Aamulla valitettavasti myös. Toivotaan nyt ettei mitään suurempaa ole luvassa. Ollaan yritetty varjella pientä ja viivästyttää ensimmäistä flunssaa mutta kai se sitten tulee kun on tullakseen. Tosi paljon toivon ettei kuitenkaan ihan vielä..


Jotain hyvää myös, viimeyö nukuttiin pitkästä aikaa jo huomattavasti paremmin!  Vain 2 kertaa herättiin syömään. Tuntui melkeinpä luksukselta tuokin! Heti sen huomaa että itsekkin on hyvin nukutun yön jälkeen aamulla pirteämpi ja varmaan paljon mukavampi äitikin! :) 

Tänään Pirpana ja isi saavat viettää laatuaikaa sillävälin kun äiti piipahtaa Helsingissä moikkaamassa ystäviänsä. Illalla sitten tulen kirjoittelemaan miten tämä päivä on mennyt. Nyt päivän ensimmäisille unille... On tuo tyttö varmaan vähän kipeä kun itkeskelee normaalia enemmän. Tosi tyhmää..

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. tsemppiä!

    jos ny tulee eka flunssa niin pitkälle pääsitte - hienoa <3

    pikaista paranemista ja toivotaan, ettei iske kunnolla päälle.

    VastaaPoista
  2. Kiitti sitä tarvitaan! :) Kyllä se vähän siltä vaikuttaa että joku pöpö ollaan onnistuttu saamaan. Kiitollinen oon kyllä että se tuli vasta nyt. Piippiksellä on niin mahottoman ahtaat nuo röörit! Kivaa torstaipäivää sinne teijän porukalle :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook