Onnellisuus

22.08


Tänään meillä on ollut ihan hirveän hauskaa! 

Taisipa johtua väsymyksestä tuo äsken kuvattu kikattelu. Nukahti nimittäin harvinaisen helposti tyttönen yöunilleen.. Kiva että on näitä helppoja iltojakin.
Ollaan tänään touhuttu kaikenlaista mukavaa ja ehkä siitä syystä unikin tuli ilman kummempia taisteluja. 
Taisteluista puheenollen, tämä mamma kävi tänään ostamassa Dolce Guston ja aloitti siis taiston kaamosväsymystä vastaan. Tai mistä nyt sitten tämä jatkuva haukottelu johtuukaan?! Rautatabletteja yritän myös muistaa syödä päivittän. Mulla on ollut aina vähän vaikeuksia saada hemoglobini pysymään tarpeeksi korkealla ja nyt on olo taas ollut vähän heikko. Odotusaikana se vasta mahtavaa olikin kun verenpaineet oli tosi alhaalla ja hemoglobinit myös. Pikku pöhnässä kokoajan siis.

Pirpanalle löydettiin tänään vihdoin ja viimein vähän isompia vaatteita ja nyt siis ei auta muu kun siivota vaatekaappi (mañana) niistä kaikista pienimmistä bodeista ja potkareista. Aika kauan noita 56 senttisiä vaatteita tulikin käytettyä kun tuo meitin tyttönen oli niin rääpäle syntyessään <3 Tänään pidettii päällä 68 cm bodya. Voi  voi sentään.. 

Pakko vielä kertoa kun muutama ihminen tuli ihastelemaan meidän vauvaa kaupoilla, huomasin jälleen että olenpahan taas kasvanut henkisesti vahvemmaksi. Mulla ei enää tule sellaista tarvetta, että täytyisi alkaa jotenkin selittelemään miksi Pirpana saattaa olla vähän eri näköinen kun vauvat normaalisti. En oo koskaan niin suoranaisesti tehnytkään mutta alussa piti oikein taistella etten heti tokaise mitään tyhmää kuten esimerkiksi että "Sillä on sitten downin syndrooma" tai jotain muuta höpsöä.  Kun ne tietyt erityispiirteet Pirpanan kasvoilla kuitenkin näkyy. Ne piirteet, jotka tekee Pirpanasta äidin mielestä nyt juuri niin kauniin ja täydellisen. Muiden äitien tarinoita luettuani, olen törmännyt tuohon ilmiöön aikaisemminkin. Ilmeisesti aika luonnollinen ja normaali tunne alkuvaiheessa monella erkkalapsen vanhemmalla. Nyt alkaa vasta ymmärtämään kunnolla että miten pyörällä oma pää olikaan silloin alussa. Ja yleensä nämä hämmentävät tunteet liittyivät ulkopuolisiin tai vieraisiin ihmisiin jollaintavalla. Tuntuipahan hyvältä kirjoittaa tuostakin tuntemuksesta tänne! Pieni annos avautumista :)

Huomenna alkaa viikonloppu. Ihanaa!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook