Pikkujoulua

22.36Perjantaina leivoin pipareita. Pirpana nukkui tyytyväisenä vaunuissaan sillävälin kun äiti taikoi kotiin joulun tuoksun. Muuten sitten taas oltiinkin vain ja Taiga-tyttöhän sen parhaiten osaa havainnollistaa miten otetaan rennosti. Jalat somasti nippuun ja unta paakkuun. Takatassu, etutassu, takatassu ja etutassu...
Lauantaina meidän kotona juhlittiin vähän pikkujouluja ja koko mun perhe veljen ja siskon kööriä myöten saapui paikalle. Jouluherkut maistui vuoden tauon jälkeen toosi hyviltä ja niinhän siinä sitten kävi että kesken mässäilyn irtosi äiskältä paikka hampaasta joten nyt mulla onkin sitten hammaslääkärireissu edessä tulevalla viikolla. Pelottaa vietävästi. Niin mun tuuriani.

Pirpana se sai taas aivan ihania tuliaisia kummeilta sekä tädiltä. Tyttö kyllä hemmotellaan piloille jos tuo meininki jatkuu mutta olkoon! Ei se vielä tajua sitä itse ;) 
Ja vielä, eno leikkasi Pirpanan äidille uudet hiukset. Jotain ihan uutta ja kyllä muuten vain piristi!Lauantaina maisteltiin ensimmäisen kerran lihaa sekä kalaa kunnolla ja hyvältähän nuo tuntui maistuvan. Vettä oon saanut juotettua nyt viimepäivien aikana typsylle paremmin ja sen kyllä huomaa. Vatsa (tai suolisto) on paljon yhteistyöhaluisempi. Sunnuntaina olikin sitten kukkumispäivä. Päikkärit ei kiinnostanut ei sitten niin. Parit puolituntiset tuli torkuttua mutta siinäpä se. Edessä rauhallinen yö ehkä? Epäilen. Isi tuolla yrittää tyttöä nukkumaan mutta kuullostaa siltä että vanhemmat ja vauva ei nyt ole ihan samalla aaltopituudella tässä asiassa.

"Mersussa"  on kiva pärisyttää.

Kivaa alkavaa viikkoa!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Miten voi olla noin suloinen pieni! Aivan ihania kuvia taas neidistä:)
    Siunattua joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuhannesti ja oikein ihastuttavaa joulun odotusta sinne myös! :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook