Uus Lamaze ja juhlahumua

0.10

Tänä-aamuna me tehtiin yhteinen päätös H:n kanssa että aamumuskarit saa jäädä meidän osalta toistaiseksi tähän. Pirpana tykkää torkkua aamupäivisin ja tänäänkin olisi taas pitänyt herättää tyttö ihanan unen keskeltä musisoimaan. Jatkossa mennään keskiviikko iltapäivisin muskariin. Harmittaa vähän koska Piippiksen serkkutyttö käy tuossa aamuryhmässä mutta tämä nyt meni tälläkertaa näin olosuhteiden pakosta. Tyttö on tullut meihin vanhempiin tässä aamu-unisuudessaan ja ihan hyvähän se on niin. Kai.

Eilen kun tultiin kotiin Helsingistä, odotti meitä täällä ihanan iloinen ja kikatteleva tytöntylleröinen. Kaikki oli mennyt tosi hienosti ja jopa maitoakin oli juotu pullosta. Hommahan alkaa toimia! Teki hyvää piipahtaa vähän "kylillä" vaikka kokoajanhan tuo pieni rakas mielessä olikin. 

Tänään mä en voinut vastustaa kiusausta kun löysin Lamazen tuotevalikoimasta jotain uutta ja jännää. Pakko oli siis ostaa. Ihan pakko. Ja hyvä että ostin koska nuo ranne ja jalka helistimet oli aikas kova juttu. Motoriikan kehityksen kannalta varmasti järkevä hankinta myös.  Ideana siis että nuo sukat laitetaan jalkaan ja rannenauhat käteen ja niitä vauva saa sitten ihastella ja ihmetellä. Tämänpäiväisen kokemuksen perusteella voin suositella lämpimästi. Meitin tyttö ainakin tykkäsi ja äkkäsi heti mistä on kyse.  

Kivan ajatuksen keksin myös isänpäiväksi mutta sitä en nyt tässä päivityksessä voi vielä paljastaa sattuneista syistä. Sunnuntaina sitten! :) Hassua, H viettää ensimmäistä isänpäiväänsä! Pirpanan ihana isi.
<3

Tänään juhlittiin mun siskon "kaks-seiskoja". Pakko vielä kerran hehkuttaa kuinka helppoa tuon tyypin kanssa on olla kylässä! Istuu nätisti sylissä ja katselee isoilla silmillään. Päikkäreillekkin nukahti siihen mun syliin jopa vähän yllättäenkin! Sitä tapahtuu enää harvoin! :) Lämmin tunne valtasi mut taas kun  huomasin olevani erityisen onnellinen ja ylpeä äiti esitellessäni Pirpanaa vieraille ihmisille. Kai se on vaan pikkuhiljaa uskottava että niitä ikäviä ajatuksia ja tunteita ei enää tule. Ne on nyt poissa.

Onnea vielä sisko rakas ja kiitos kekkaloista! 

Synttärisankarin sylkyssä

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hei ! Pidän blogistasi ja sen positiivisuudesta. Itse olen myös yrittänyt blogillani tuoda Down-lasten positiivisia puolia esiin. Laitoin linkin omaan blogiini sivuillesi. Kyllä sitä matkan varrella huomaa olevansa erityisen ylpeä tästä erityisestä :) Hyvää loppuviikkoa!

  t. Minsku

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minsku! Mä oon lukenut sun blogia myös ihan Pirpanan syntymästä asti. Tosi kaunis blogi! <3 Ihanaa loppuviikkoa sinne myös! :)
  -A

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja :)

  Mistä sä noita Lamazen ihanuuksia löydät, mä oon ostellut kampin nallekaupasta. Onks sulla joku toinen kanava mistä niitä löytyy?

  VastaaPoista
 4. Keravalla on Citymarketissa aika hyvät valikoimat ja nuo helistimet löysin Muovi&Lelu nimisestä putiikista :)

  VastaaPoista
 5. Onpa neiti suloisena juhlamekossaan!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook