Uudella polulla

13.22


Sain muutama kuukausi sitten kutsun Blogipolku-sivuston lanseeraustilaisuuteen, ja niinpä lauantaina pyörähdettiiinkin aurinkoisessa kaupungissa kolleegoiden kanssa. Tilaisuus järjestettiin suloisen kauniissa Crazy Hedgehog Tea Housessa , rautatientorin kupeessa, ja tunnelma oli mukavan rento heti paikanpäälle päästyämme. En ollut koskaan aikaisemmin ehtinyt tutustua tähän kyseiseen kuppilaan, joten yllätyin iloisesti siitä, että Helsingissäkin on jotain tuollaista?! Erilaista ja mielenkiintoista! Nuo juustokakutkin! Ihan mielettömän hyviä! Henkilökunta oli myös ystävällistä ja siitä tietysti aina iso plussa paikalle kuin paikalle.

Mutta sitten itse asiaan. Mikä se Blogipolku oikein on? 

"Blogipolku on uusi yhteisö kaikenlaisille bloggaajille sekä blogien lukijoille. Sivusto listaa blogeja sekä hakee postaukset automaattisesti tietyin väliajoin. Palvelussa on helppo sekä seurata suosikkiblogejaan että löytää uusia kiinnostavia blogeja.
Sivusto luotiin palvelemaan mahdollisimman hyvin jokaista erilaista bloggaajaa ja tuomaan bloggaajia sekä blogin lukijoita yhteen."
Blogipolkua voit seurata facebookissa TÄÄLLÄ .

Tässä muutama kuva illanvietosta.

Keravan asemalla treffattiin Demi sekä Krista , ja matka jatkui mukavasti kohti juhlapaikkaa. Kp-kolleega Paprika yöpyi ihanan perheensä kanssa meillä ja jätettiin miehet hoitamaan lapsia sillävälin, kun itse kruisailtiin junalla Helsinkiin rilluttelemaan. H ja Toni pärjäsivät lasten kanssa kotona loistavasti, ja tästä illasta jäi kaikinpuolin kiva fiilis. Pauliina tukijoukkoineen oli järkännyt ihan huikean kivan illan meille kaikille, ja toivon pelkkää myötätuulta uudelle projektille! Saatiin myös tosi mielenkiintoiset partybägit ja niistä lisää myöhemmin, kunhan pääsen tutustumaan kunnolla sisältöön.

Laadukas ja tunnelmaltaan lämmin tilaisuus oli tämä, ihan niinkun on myös tuo Blogipolku-sivusto. Kannattaa tutustua. Siellä olen minäkin :) Tässäpä on mahtava tilaisuus ihan kaikille bloggaajille tuntea kuuluvansa johonkin yhteisöön. Täällä on tilaa jokaiselle.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Pienet pippalot oli kyllä todella jees, tykkäsin itsekin. Ja paikka oli todella mahtava, tosi sympaattinen! :) Ja ai että noita goodiebageja, en oo vielä edes kerennyt niihin kovinkaan tutustua mutta vaikuttaa aivan upealta! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook