Kauan odottamani Olaplex-testaus!

10.57

Tuttavani perusti oman hiushuoneen Järvenpäähän, ja mä onnekkaana pääsin eilen koekaniiniksi uusiin hius-sävyihin, sekä myös kauan haaveilemaani Olaplex-hoitoon. Niille jotka eivät vielä tiedä, on tuo Olaplex ihan uusi hiustenhoitomenetelmä, joka suojaa, korjaa sekä vahvistaa hiuksia ihan uudella tavalla. Lisää infoa aiheesta kiinnostuneille löytyypi esimerkiksi TÄÄLTÄ .Olin melkeinpä täydellinen harjoituskappale tuohon Olaplex-hoitoon, sillä oma kuontaloni on ollut jo vuosia tosi huonossa kunnossa lukuisten kotivärjäysten ansiosta, ja tämä hoito mun käsitysteni mukaan toimii kaikista parhaiten juuri vaalennettuihin hiuksiin. Tai no,  lopputulos lienee blondatuissa hiuksissa kaikista selkein..

Odotimme Liisan kanssa jännityksellä lopputulosta..


.. odotimme..


..kunnes koitti värin, sekä Olaplexin poispesun hetki.  
Tässäpä nyt teillekin tuo before and after kuva. 


Tässävaiheessa mä itse voin vaan todeta, että tää tuote ei ole humpuukia. Valitettavasti kuva ei kerro sitä, miten pehmeiltä ja hyväkuntoisilta mun hiukset tuntuvat! Ihan käsittämätöntä. Voin siis käsi sydämellä suositella tuota hoitoa jokaiselle empivälle. En voinut aamulla uskoa silmiäni, kun heräsin, ja hiukset olivat kauniisti omalla paikallaan eivätkä sojottaneet jokaikiseen ilmansuuntaan. Ei takun takkua. Tähänhän täytyy ihan totutella ;)

Ostin myös 29 euroa maksavan hoitoaineen, jonka luvataan ylläpitävän tuota kiiltoa sekä pehmeyttä. Nyt sitten vaan jänskätään, mikä tilanne on muutaman viikon päästä. 

Päätin kuukausi sitten, että aloitan oman luonnollisen värini kasvatuksen, ja tästä uudesta kampauksesta on helppo lähteä jatkamaan tuota pitkäkestoista projektia. Juuret värjättiin valmiiksi aikas lähelle mun omaa väriä, ja tuo upea viileä tuulahdus sävyssä on mun mielestäni ihan täydellinen!

Tästä eteenpäin siis matkaan kohti luonnollisempaa, ja kiiltävämpää kuontaloa!


Muutama vuosi sitten näin lyhyt malli olisi ollut mulle liian rohkea veto. Tässä elämäntilanteessa se tuntuu kuitenkin erittäin järkevältä vaihtoehdolta. 

Kiitos Hiushuone Hemma , ja ihana Liisa! Olen erittäin tyytyväinen tähän yhteistyöhön :) Voinkin vain suositella kotoisaa, mutta trendikästä Hiushuonetta kaikille. Myötätuulia uuteen projektiin! <3

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. vau!! Tulipa siistit. Minulle suositeltiin jo alku keväästä tuota Olaplex hoitoa. Voi tyhmä minä kun en uskonut ja pidin ihan hölyn pölynä. Kai se on pakko käydä testaamassa. :D

  VastaaPoista
 2. Se ylläpitävä aine ei oo muuten hoitoaine vaan laitetaan ennen shampoo- ja hoitoainepesua! :) hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se tosiaan tais ollakin! En oo vielä kertaakaan käyttänyt, eli hyvä kun korjasit asian :)

   Poista
 3. Hyvä vinkki kotihoitotuotteen käyttöön: Voit voimistaa tuotteen vaikutusta ja antaa tuotteen vaikuttaa yön yli ja pestä sen pois aamulla.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook