Nostalgista hauskanpitoa

17.09

Lomaviikko lasten ehdoilla jatkuu. Tää on kyllä ihan super kivaa meidän vanhempienkin mielestä! Lintsille iso plussa ilmaisesta sisäänpääsystä, sekä muutamasta ilmaisesta lastenlaitteesta. Meille ne toistaiseksi riitti vallan mainiosti. Tämä reissu siis tuli edulliseksi, ja se kannatti ehdottomasti tehdä. 


Iloinen olen jälleen siitä, että Piippikselle ja PikkuW:lle uskaltaa antaa jo vähän luottoakin. Ovat kasvamassa, mokomat. Ja tällä tarkoitan sitä, että vaikka ensimmäiseen laitteeseen mentiinkin isin kanssa, niin..Seuraavaan laitteeseen mentiinkin jo sitten ihan kahdestaan. Omat silmäkulmat siinä kyllä kostuivat, sillä niin hienosti selvisivät, eikä kumpikaan pyrkinyt pois kyydistä missäänvaiheessa.

PikkuW ei halunnut lasten maailmanpyörään, mutta Piippis halusi. Oli siis mun vuoroni mennä seuraksi. Äitiä jänskätti, mutta tytsyä ei. Tästä neidistä joku saa vielä ihan loistavan Lintsi-kaverin, senverran hurjapää on jo nyt. Valitettavasti musta ei siihen hommaan ole, joten isi joutuu jatkossa juosta lasten kanssa nuo hurjimmat vekottimet läpi.


Lähdön hetki. Monelle vanhemmalle tämä on varmasti hyvin tuttua. No, tämä jos mikä on varma merkki siitä, että kivaa oli!


Mitähän seuraavaksi keksitään? Katsotaan ;)
You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook