Sikinsokin sitä ja tätä!

19.55

Ihanaa, yksi iltavuoroviikko on jälleen selätetty, ja H jää tänään viettämään viimeistä kesälomaviikkoansa kotijoukkojensa kanssa! 

Kiitos mummin (joka kävi mua täällä auttamassa) , ovat lapset tänäiltana puoli kahdeksalta jo suloisten untensa mailla. Naapurien takapihoilta kantautuu iloista kesäillanviettoa, ja itsekin kaadoin lasillisen punaista. Olotila on kaikinpuolin rentoutunut ja hyvä. 

Aurinko mitäilmeisimmin paistelee koko viikonlopun yli, ja sunnuntaina hyökkäämme H:n kanssa juhlimaan alkanutta kesälomaa kahdestaan Street Festeille Järvenpäähän. Muutama tunti kahdestaan, iloista ihmishumua ja hyvän fiiliksen musiikkia. Odotan sitäkin kovasti.

Tärkeintä on kuitenkin se, että koko ensviikon ajan meillä on riittävästi tunteja tuhlattavana koko perheelle. Lapsille. Tehdään paljon kivoja juttuja, ja nyt ehkä jopa päästään uimaankin! Ostettiin kellukkeet jo alkukesästä jokaiselle kolmelle tyypille, mutta kertaakaan ei niitä olla vielä päästy käyttämään. Ehkä pian on aika.

Tässävaiheessa mulle saa vinkata kivoja kesäpäivänviettokohteita PK-seudulla. Yleisimmät ovat tiedossa, mutta pienemmät kohteet hakusessa.

Tänäiltana ennen nukkumaanmenoa, sain suurta hämmennystä aikaan pikkutyyppien keskuudessa, kun innostuin tekemään "Batman-huoneen" seinään varjokuvia. 

Tänään ei luettu iltasatua, vaan mielikuvitusta lennätettiin hieman toisessa muodossa..
Tänään myös lauleskeltiin mummolan terassilla. Näin:Oikein hyvä arki-päivä on ollut. 

Miten jaksan? (Tätä multa on usein kysytty)

Juurikin tällaisten päivien vuoksi. 

On vaan niin mahtavaa huomata, että vaikka sillointällöin olotila on nuutunut ja väsynyt, jopa ihan täydellisen maansa myynyt, niin seuraavana päivänä tilanne voi olla (ja yleensä onkin) täysin toinen ja jokaiseen onnelliseen hetkeen pystyy tarttumaan ihan eri fiiliksellä. Tällaista se on, kotiäidin arki. Haastavaa, mutta parhaimmillaan niin täydellistä.

Aurinkoista sekä helteistä viikonloppua kaikille!

P.S Olen usein miettinyt, että mihin kategoriaan blogini listaisin. Pääsääntöisesti kai 47 palasta on perheblogi, mutta kai siinä jotain lifestyleäkin on? :D En tiedä. Yksi asia on varma. Olen "Päiväkirja-bloggaaja". Tämä postaus oli hyvä esimerkki siitä. 


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Aivan ihanasti laulettu <3 hyvää viikonloppua teille :)

    T.Nadja/napsahduksia

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook