Kiva maanantai, tyhmä tiistai.

13.46

Jo vuosien kokemuksella voin vain todeta, että tiistai on, ja tulee näköjään aina olemaan mun epäonnenpäiväni. Mikä kumma siinä on?! Mieli on maassa jo heti sängystä ylös noustessa. Tuntuu, että kaikki on pahasti pielessä ja mikään ei tottavie toimi. Ei parisuhde, eivätkä ihmissuhteet juuri muutenkaan. Rahat on loppu, tai ainakin sitä on liian vähän. Arkiset asiat, sekä tulevaisuuden haasteet ahdistavat isosti. Jos lapsista joku sairastuu oksennustautiin, se päivä on 90 prosentin varmuudella tiistai. Jos lintu on lentääkseen ikkunaan, se tekee sen varmasti tiistaina. Ja kuolee vielä. Tietysti.

Onneksi eilen oli kuitenkin kiva päivä. Maanantai usein on. Käveltiin mummin ja lasten kanssa 3 km Keravalle katsomaan  Taidepäiväkoti Konstin 20-vuotis-synttärikonserttia, joka oli kaikille ilmainen. Aurinkomäellä esiintyivät Eija Ahvo sekä Soili Perkiö, ja sää helli meitä Keravalaisia lapsiperheitä. Paikalla oli myös paljon tuttuja! Meidän lasten kummeja, tätejä, setiä sekä serkkuja. Oli mukavaa. 

Ja onnea vielä Konsti! Toivottavasti mekin saadaan jonainpäivänä roudata lapset aamulla hoitajienne hellään huomaan :)

Tässäpä muutamia kuvia vielä eiliseltä..

Menomatkalla nukutti




Konsertin jälkeen käveltiin vielä takaisin kotiin samaiset 3 kilsaa, ja tänään tuo tarpominen on vähän tuntunut jaloissa. Viimeaikoina aktiivinen liikkuminen on jäänyt vähille, mutta päätin korjata tilanteen ja lähdin heti tänäaamuna lasten kanssa kävellen kauppaan. Kierrettiin siinä sitten vielä muutaman mutkan kautta kotiinkin. Tytöt tuplarattaissa ja W seisoi rattaiden korissa, pitäen kiinni työntöaisasta. Kyllä hätä keinot keksii. Seisomalauta tietysti vois olla vähän helpompi.

Välillä pysähdyttiin ihmettelemään junaa, trukkia läheisen puutavaramyymälän pihassa, perhosta ja rakennustyömaata. Sain vastailla satoihin kysymyksiin. Voihan kolmevuotias! <3

Kotona W pitää nykyään aina huolen siitä, että juuri HÄN saa auttaa Piippikseltä kengät pois jalasta.

Tiistai on kohta puolessavälissä, jes! Onneksi huomenna on jälleen Keskiviikko. Onkohan kukaan muu huomannut samanlaista turhautumista tiistaisin, vai olenko ainoa? ;)



You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Ei joka tiistaina, mutta usein kuitenkin olen jotenkin ihan poikki.
    Maanantaina on vielä motivaatiota, mutta tiistaina ei. (Nytkin pitäis tehä koulutöitä...) :P
    Loppuviikosta motivaatio taas ilmestyy jostain. :D
    Ja Piippiksellä on aivan ihanat housut!! <3

    VastaaPoista
  2. Moi! Löysin blogisi pari päivää sitten ja oon lukenut melkein kaikki postaukset. Teillä on tosi ihanat ja suloiset lapset! Blogi on todella mukaasa tempaava. Jäin heti koukkuun. Voimia teille arjen pyörittämiseen. T: Kolmen pienen lapsen äiti

    VastaaPoista
  3. Hei! Oletko tehnyt postausta teidän rattaista?

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook