Nälkäinen

17.29

Eilen kurvasimme autolla Vantaalle ja haimme uuden perheenjäsenemme kotiin. Illalla häntä syötettiin, hänen syntymäpäiviänsä juhlittiin ja hänet peiteltiin nukkumaan kolmen ipanan voimin. Nimenkin antoivat, jonka otsikko jo itseasiassa paljastikin. Saanen esitellä siis teillekin nyt "Nälkäisen".

Hän on tosiaan ensimmäinen lelu tässä talossa, joka on nimetty lasten toimesta. Meinasimme tikahtua nauruun H:n kanssa kun tuon nimen kuulimme mutta hetkenaikaa hihiteltyämme totesimme, että tuo nimihän on aivan loistava! Lapset on vaan niin taitavia!

Lauantai aamupäivän kirppislöydöt

 Olen jo kuukausia yrittänyt metsästää meille tällaista pomppuponia ja perjantaina mua sitten lykästi isosti, kun satuin juuri oikealla hetkellä seuraamaan Facebookin newsfeediä. "Av&Yv"! Lupasin heti seuraavana päivänä adoptoida tyypin uuteen kotiin ja lunastinkin lupaukseni.

Piippis on jumppaillut fysioterapiassa tuollaisella ponilla jo muutaman vuoden ajan eli kaveri on tavallaan vanha tuttu meidän ipanoille. Onnessaan olivat silti, kun sellaisen kotiinsakin saivat hoivattavaksi. Ja häntä todella on hyysätty kuluneen vuorokauden ajan. Piippis on edelleen vielä vähän arka pomputtelemaan, mutta varmasti innostuu kunhan jalat vähän vahvistuvat. Joka päivä treenataan kyllä, mutta toistaiseksi Nälkäisen hoivaaminen on ihanampaa. 

Noin muuten Piippis kovasti kyllä jo harjoittelee hyppimistä (ilman trampoliinia) ja ollaankin viittävaille valmiita – ihan kohta onnistuu! 

Tällainen minipostaus tämän päivän blogijoulukalenteriin. Nyt melkeinpä tekisi mieli ihan kysyä, että minkälaisia nimiä teidän lapset ovat antaneet leluillensa? Mikä on ollut huvittavin nimi? 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Eikä! Ihana! Meillä taas kummitytöllä 2,5 v on jo vuoden ollut tsirppilintu joka on siis keltainen ja kovin mieluinen kaveri. On siis Eero Aarnion dodo. Tsirppilinnun kyydissä lauletaan ihhahhaan sävelellä tsirp tsirp vaan, tsirp tsirp vaan piip piip ratsastaa-aa, iihaanaa iiihaanaa onhan ratsastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsirppi Dodo :) Ihana! Meillä tuo Nälkäinen toimii myös tuolin korvikkeena ja tälläkin hetkellä keskimmäinen katsoo Hevisaurus leffaa siinä istuskellen.

   Poista
 2. Ihaa-aasi ei ole Ihaa-aasi vaan hän on Kultarakas (hellittelin lapsukaista tällä nimellä ja hän sitten alkoo hellitellä tätä aasiaan tällä nimellä).

  VastaaPoista
 3. Voi ihana <3 välillä itte hieman kateellisena kuuntelee lasten juttuja kun niiltä tulee niin yllätyksellisiä ja mielikuvituksellisia aatoksia että!! Itse aikuisena ehkä miettii liikaa eikä anna sen lapsekkaan mielikuvituksen päästä valloilleen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Saisinpa edes hitusen tuosta avoimuudesta. Kai se vähän on tarttunutkin tässä vuosien varrella..

   Poista
 4. Mulla oli nukke nimeltä Ördiina! Ihan itse nimesin kolmevuotiaana.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook