Iloinen viluinen

20.29


Meillä on ollut tapana H:n kanssa alkuajoista asti yllättää toisiamme tasaisin väliajoin. Se on todettu varsin toimivaksi keinoksi pitää pitkää parisuhdetta astetta verran jännittävämpänä – yllätyksellisenä! 

 Nämä meidän yllärit eivät vaadi suuria eurosummia, vaan usein ovat ihan ilmaisiakin. Pieniä (joskus aika suuriakin) viestejä jääkaapin ovessa, aamupala sänkyyn keskellä viikkoa tai tuikkujen hohteeseen hunnutettu olohuone toisen tullessa kotiin töistä. Minuuhan tosiaan aikanaan kosittiin jääkaappimagneetein eli isoja lupauksiakin jääkaapin oveen on vuosien varrella tullut kirjoiteltua.

No mutta, eilen H kävi kaupassa hakemassa leivontatarvikkeita ja oli yllärinä ostanut ALE-rekistä mulle kympillä maailman mukavimman sekä pehmoisimman pörröpaidan. H on aina ollut aika ässä löytämään mulle poistomyyntivaatteita. Vieläpä kivoja sellaisia.

Bonus!

Tästä tuli ehdottomasti mun lempparipaita täällä kotona ja nyt ei enää tarvitse ainakaan ihan kokoajan palella. Mulla kun on näin talvisin valehtelematta aina kylmä. Päivin sekä öin. Takassa palaakin tuli  jatkuvasti, jotta talon emännän on hyvä. Nyt kuitenkin onneksi himpun verran helpompaa, kun saan käpertyä tuohon pörröiseen lämmittäjään ja pipokin tietysti pysyy visusti päässä pahimpina pakkaspäivinä – villasukista nyt puhumattakaan!


Vielä on opeteltavaa omakotitaloasumisessa, mutta pikkuhiljaa tästäkin hyvä tulee kun varusteetkin alkavat olla kohdillaan ;) Ehkä muutaman ylimääräisen villapaidan käyn tilaamassa iltapuhteena. Käy sä myös tämän Zalandon alennuskoodin kanssa :)

Sellaista tänään. Vatsassa myllää kun ajattelenkin viikon päästä edessä häämöttävää koitosta. Iiik! Tänään kuitenkin vielä iltasadun pariin. Hyvää yötä kaikille! You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook