Joulukalenteri

13.20

Päätin tänä vuonna toteuttaa blogijoulukalenterin teille lukijoille. Ajatuksenani on siis postata joka päivä jouluun asti jotain ja tavoitteenani on vieläpä onnistua siinä mallikkaasti. 

LUUKKU 1:

Mikäpä olisikaan parempi aihe siis startata tämä projekti kun kertomalla muutama sananen meidän lasten joulukalentereista. Tänä vuonna testaillaan näitä LEGON versioita ja sen lisäksi ostin itselleni tuon Muumikirjakalenterin.

Nyt on aivan pakko hehkuttaa tuota kirjakalenteria, sillä se on ideana aivan kertakaikkisen loistava! Olen itse tietysti suuri Muumien ystävä ja mikä ihan oikeasti voisi olla parempi tapa saada ipanat nukkumaan kuin se, että lastenhuoneessa odottaa vielä yksi avaamaton kalenteri sekä uusi iltasatu?!

Nerokasta, väitän.


Tyttöjen kalenterin sisältöä on helppo koota, mutta mun täytyy nyt myöntää että tuo Star Wars oli mulle tosi haastava. 4-vuotias handlasi kokeneena rakentelijana homman melkeinpä paremmin kuin äiti, heh. 

Mä päätin tänä vuonna vähentää joulustressiä ja jätin itsetäytettävän joulukalenterin kaappiin odottamaan mahdollisesti seuraavaa vuotta. Myöskään suklaisia tai karkeilla täytettyjä kalentereita meidän naperoille ei hommattu tällä kertaa. Tähän nyt ei mitään sen kummempaa periaatteellista syytä ole, mutta koska saimme nuo Lego-kalenterit niin ajattelin, että nämä saavat riittää tai muuten menee mahdottomaksi. 

Minkälaisia kalentereita teidän ipanoilla on tänä vuonna? Oletko mahdollisesti ostanut itsellesi oman joulukalenterin ja jos olet, niin minkälaisen?

Ihanaa alkanutta joulukuuta kaikille. Olen itse aivan joulutuulella ja eilen nukkumaanmeno menikin pikkutunneille, sillä oli pakko katsoa yksi joululeffa ja tonttuilla lahjojen parissa. Ihan parasta.


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook