Hiirenhiljaa

19.02

Mummi ja 3/9 (lapsenlapsesta)
Toissapäivänä mummolassa oli hetken aikaa meneillään tärkeä projekti. Siinä hetkessä oltiin ihan shh.. ja odotettiin kärsivällisesti, että metsähiiri pujahtaa piilostaan ruoanhakuhommiin. Sinnikäs odotus palkittiin ja lopulta tuo pieni, suloisistakin suloisin otus suvaitsi näyttäytyä ipanoille. 


Minun halpiskamerallani zoomaus ei onnistunut pidemmälle eli tarkempaa kuvaa en valitettavasti hiirulaisesta saanut. Siluetti havaittavissa kuitenkin.


Lapsen elämä. Täynnä pieniä suuria juttuja. Ihan mahtavaa seurailla vierestä!

Nyt blogi hiljenee muutamaksi päiväksi, sillä minusta tuntuu että maanantain koitos vaatii tässä vaiheessa pientä Zeniä. Instassa sekä snäpissä homma jatkuu ja etenkin ylihuomenna sieltä kannattaa vaklata mun fiilareita h-hetken lähestyessä. 

Nolojen tilanteiden nainen avaa suunsa suorassa lähetyksessä – mitä vaan voi tapahtua. Ou nou.

Parasta viikonlopun jatkoa kaikille!

<3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei! Kylläpä näytit näpsäkältä MHL show:ssa. En olisi tiennyt, ilman esittelyjä, että sinä olet äänessä. Niin erilaisia ovat blogissa julkaistut kuvat. Menet kyllä 16-vuotiaasta :D Parempaa joulua teille tänä vuonna ja kaikkea hyvää! T. Vakkari lukija viimisen 1,5 v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitoksia!:) 16-vuotias kuulostaa hyvältä jo tässä iässä. Totuus on kuitenkkn puolet enemmän. Mukavaa joulun aikaa sinne! <3

      Poista

Suosituimmat

Facebook