Enterossa

18.22


Terkkuja sairastuvalta! Saimme maanantaina kuulla, että olemme altistuneet enterorokolle ja osasimmekin siis odottaa taudin rantautumista. Niinpä sitten keskiviikkona PikkuW nostatti ensimmäisenä kuumeen ja vasta tänään oli seuraavan potilaan vuoro. Piippis makoilee nyt tuossa mun vieressäni aivan kipeänä ja odotellaan buranan vaikutusta alkavaksi. Aina yhtä kurjaa katsoa vierestä vaikka reippaita sairastajia ovatkin.

Todella hämmentävä tauti on tämä. Meillä pöpö etenee näköjään seuraavanlaisesti: Yhtäkkiä korkealle pompsahtava kuumepiikki-->kipua suussa ja nielussa-->päänsärky-->rokkonäppylät. PikkuW:llä edelleen käsissä ja jalkapohjassa näppyjä mutta enää eivät kutise. Pe-la välinen yö meni itkiessä sekä kutinaa valitellessa.


Tänään sairastui myös isäntä, mutta ei olla satavarmoja siitä että onko kyseessä entero, vaiko ihan vaan joku perus flunssa. Kuumetta ei ainakaan vielä ole mutta flunssan oireet kylläkin ja kurkku kipeänä. Ja tiedättehdän miesflunssan? Se ottaa usein aika koville ;) Mä tuskin sairastun, sillä en tee sitä koskaan kun muu perhe sairastaa. Ja kai senkin on joku korkeampi taho suunnitellut niin, sillä pitäähän yhden jaksaa hoivata muuta jengiä.

Mutta niin.. Nyt odotellaankin siis vielä, että tämä pienin sintti taudin nappaa. Varmaan sopivasti itsenäisyyspäiväksi sitten. Kävin äsken Tokmannilla ostamassa kassillisen kynttilöitä, suklaata, hyasintin ym. tunnelmallista rekvisiittaa sillä uskon, että tuleva viikko vietetään hyvin pitkälti täällä kotioloissa köllien. Mukavampaa se on kynttilänvalossa.

Enteroa tuntuu nyt olevan liikkeellä. Toivon toipumisia kaikille vertaistovereille! Nyt tuo neiti pomppasi Taigaa halailemaan ja kiipesi keittiön jakkaralle keksejä kaapista tonkimaan eli dropit potkii! Hyvä niin. 

Kivaa illan jatkoa kaikille!You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Meillä on kuopuksella kurkunpääntulehdus. Meidän ws tyttö ei sairastu ikinä, pikkuveli sairastaa senkin edestä.
  Pikaista paranemista.
  -Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sekin on kauhea tauti näillä pienillä :( Toipumisia sinne kovasti!

   Poista

Suosituimmat

Facebook