Leikkien

9.31

Eilen illalla kun lapset uinahtivat unosillensa, lähti H verkostoitumaan Slushin päätöskemuihin ja mä jäin paketoimaan joululahjoja kynttilöiden hämyisessä hehkussa. 

Tilasin ystävän järkkäämillä Leikkien-kutsuilla aika kivan satsin leluja omille, sekä ystävien ipanoille ja niitä sitten iltamyöhäisellä paketteihin käärin. Olen tuhannen onnellinen siitä, että valikoimista löytyi tuo pinkki laulupussi, sillä juuri sellaista olen etsinyt Piippikselle mutta mistään en ole löytänyt. Aika ei ole vielä toistaiseksi riittänyt omatoimiseen askarteluun ja näinollen tää oli todellinen löytö meidän perheelle!

Värikkäästi kuvitetut kortit sisältävät kolmikolle tuttuja, niitä perinteisiä lastenlauluja ja olenkin satavarma, että tää on varsinkin tytöille aivan joulun hittilahja! W:n huomio keskittynee ainakin jouluaattona vähän toisenlaisiin juttuihin. Niistä mahdollisesti myöhemmin lisää sitten..


Mä varmasti tulen tekemään tuosta laulupussista oman postauksensa, kunhan saadaan videomatskua "in action"– ja kunhan saan päivänvalossa kuvata kunnon kameralla tuon pussukan sekä sen sisällön.   
Joulupuuhastelut jatkuu tänäänkin ja kotiin alkaa pikkuhiljaa hiipimään joulufiilis..

Kivaa päivää kaikille! 
You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook