Uudenvuodenlupaus

13.30

"Lupaan olla tekemättä uudenvuodenlupauksia!"

Äh, tylsää! Aina voi luvata jotain ja vielä parempaa, jos oikeasti pystyy haastamaan itsensä. Minä päätin tänä vuonna tehdä niin ja oma lupaukseni liittyykin tällä kertaa... hiusten värjäämiseen!Myös Mago-pidennykset roikkuivat päässäni tovin..

Tässä (jotakuinkin) kuluneen vuoden frisyyrit. Monenlaista lookia siihen on mahtunut mutta aiemmasta poiketen, vuosi 2017 mennäänkin sitten täysin luomuna. En malta odottaa ja olen niiin valmis! 

Ystäväni Liisa Hiushuone Hemmasta loihti mulle mahdollisimman luonnollisen sävyn hiuksiini ja tästä eteenpäin en sitten enää hiuksiani värjääkään. Ihanaa! Eniten tässä projektissa odotan sitä, että tulen näkemään minkälainen hiuslaatu mulla oikeasti onkaan! Onko se nyt sitten niin luonnonkihara kuin mitä oletan sen olevan? Mulla ei myöskään aikoihin ole ollut oikeasti hyväkuntoinen tukka eli suurella mielenkiinnolla odotan myös kokevani sen, kunhan pääsen saksimaan palaneet latvat kunnolla pois. Sen verran joustan, että jos oma hiusväri alkaa tuntumaan tunkkaiselta, laitan kesällä muutaman vaalean raidan vivahteita antamaan.Lupasin myös, että kasvatan ripsipidennykset pois. Yritän nyt ihan oikeasti viihtyä "luomulookissa" ja näyttää vieläpä edes vähän ihmiseltäkin, katsotaan kuis onnistuu. 

Tällaisia pinnallisia lupauksia siis luvassa tulevalle vuodelle. Lupaan myös löytää itselleni töitä ja selvittää lasten päivähoitokuviot. Irroittautua kotiäitiydestä, koska on vaan pakko. 

Minkälaisia lupauksia te muut olette antaneet? 

:)
You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ei huono lupaus! Itsehän en malttaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu vielä helpolta, mutta katsotaan kun päästään siihen vaikeimpaan vaiheeseen eli ruma tyvikasvu joka ei oo tarpeeksi kasvanut ja väri näyttää tunkkaiselta-vaiheeseen :)

   Poista
 2. Hyvä lupaus! Kandee tutustua myös kasviväreihin :) Eivät vahingoita hiuksia. Ja annoin siule tunnustuksen blogissa :) http://vuodenvihannes2005.blogspot.fi/2016/12/10-vinkkia-bloggaamisen-aloitteluun.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta. Palaan siihen pian. Ja kasvivärit kiinnostaa vuonna 2018 ;)

   Poista
 3. Olet ihan Piippiksen näköinen vikassa kuvassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Harvoin sen kuulen mutta aina sydäntä lämmittää..

   Poista

Suosituimmat

Facebook