Keskiviikon kuvatukset

22.12


Suukottelua Zalando-laatikossa.

(Paidassa soma vesitahra)
Jälleennäkemisen ilo. PikkuW on joutunut olla tovin erossa malamuutista ja otti kaiken irti siitä, että tyttö tuli takaisin kotiin. Pirpanakin päästi riemun kiljahdukset kun Taiga löntysteli eteisestä tupaan. Tärkeä on tuo karvakorva näille mukeloille sitä ei käy kieltäminen.


Positiivinen yllätys. Ensimmäinen ranskanletti, jonka Piippis antoi mun laittaa päähänsä ilman kiukkua. Tein sen supernopeasti ja sen kyllä huomaa. Tärkeintä on se, että tähänkin hommaan totutellaan pikkuhiljaa. Sama meininki meillä on nyt pikkuW:n kanssa suihkussa/kylvyssä. Pari viimeistä kertaa poitsu on vetänyt ihan järkkyitkupotkuraivarishown kun on tullut pesun aika. Aikaisemmin ei ole ollut mitään ongelmaa. Liekö sitten mennyt vähän saippuaa silmään tai jotain mikä on jäänyt mieltä kalvamaan.. Hassuja nuo ipanat. Piippis muuten oppi sanomaan ääneen ensimmäisen kaksisanaisen lauseensa: "Vauvan koru". Se on se mikä äidin kaulassa kokoajan killuu..

Perjantaina meillä olis yksi asuntonäyttö. Koska on vaan pakko. 
;)

Ja sitten vielä muutama juttu. Kohtu kasvaa ja kipuilee. Tänään jouduin ihan dobblerilla kuuntelemaan vauvaa kun huolestutti niin, että onko kaikki kunnossa. Olihan siellä. Näin voimakasta pistelyä en muista tässä raskaudessa vielä tunteneeni. Hyvähän se on että masu kasvaa. Liikettäkin tuntuu jo ja kokoajan enenevässä määrin. Viikon aikana mun naamaan on ilmestynyt enemmän finnejä kun mitä normaalisti koko vuoden aikana tulee. Ihanata ihanata. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook