Viikon lopussa

21.53
Pulkkailua sekä hymynaamoja
Kulunut viikonloppu koostui seuraavista asioista:

Arvatkaa mistä ne pankkitunnukset löytyi?
Perjantaiset treffit vähän isompien ja pienempien tovereiden kanssa meidän kotona. Pikku-pojan takakuontalon siistimistä onnistuneesti. Elpyneet kiharat. Löydetyt pankkitunnukset, jotka ehtivät olla hukassa viikkoja. Avocado-pesto-risottoa. Missattu asuntonäyttö taaperon kakkavaikeuksien vuoksi. Voitettu kakkavaikeus. Unta. Katkonaista unta. Hellyydenosoituksia. Sunnuntaiset pulkkailut Tanharin puolilumettomassa mäessä. Onnellisia hymynaamoja. Mummin ja papan kyläilyä. Tulevan viikon jännäämistä.

Ja niin tietysti, Muumeja Muumeja sekä vielä vähän Muumeja. 

Rähjäinen äiti kelpaa halattavaksi <3

Tuleva viikko jännittää meitä jokaista. Sinnikkäästi lukijat jaksavat uskoa tyttötulokkaaseen ja se tekee tästä entistä mielenkiintoisempaa. Hyvässä lykyssä asia ratkennee pian. Jännitystä luvassa myös asuntoasioiden tiimoilta. Ei,  me emme tehneet valitettavasti tarjousta hirsiunelmasta josta puhuin (kuntokartoitusraportti oli sangen epäilyttävä), mutta jotain jännittävää silti on mahdollisesti tapahtumassa?

Facebook-tauko tekee hyvää edelleen. Yhtään en ole ikävöinyt sinne takaisin ja tuskin vähäänaikaan niin tulee tapahtumaankaan. Olen lähettänyt tekstiviestejä ja whatsapp-viestejä enemmän kun viimeisen puolenvuoden aikana yhteensä ;)

Unohdin vielä mainita tuohon viikonlopun tapahtuma-listaan, että myös raskaushormonit ovat saaneet jotain positiivisella tavalla merkityksellistä aikaiseksi ihan muutaman viimepäivän aikana. Jotain niinkin itserakasta on tapahtunut, kun että allekirjoittanut onpi ihastunut omaan pyöristyvään vartaloonsa ihan tosissaan! Toistaiseksi kun tuo pyöristyminen tuntuu tapahtuvan juurikin oikeista kohdista. Tissit kasvaa ja vatsamakkarat muuttuu pikkuhiljaa pinkeäksi vauvamahaksi! Mikä sen parempaa.

No joo, tiedän että tää fiilis tulee kyllä muuttumaan pian. Hyvinkin pian jos aika juoksee tulevienkin viikkojen aikana yhtä nopeasti kun menneet 18 viikkoa ovat tehneet. 

Mutta nyt, unen kautta uuteen viikkoon. Kaikille mukavaa sellaista! You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook