Pikku(W)tyttönen

23.12


Ehkä pikkupojalla lyhyet hiukset olisivatkin kaiken järjen mukaan käytännöllisimmät, mutta mä en vaan kykene enkä pysty napsimaan noita kikkuroita pois. Onneksi poika antaa ihan nätisti laittaa ponnarin päähän, niin saa niskakin välillä  hengittää. 

Kuvissa menossa illan napostelutuokio. Yle Areenasta pauhaa Musarullaa ja naksu maistuu hyvältä. Tämä Musarullaa-ohjelma on tällähetkellä kummankin naperon ihan ykkössuosikki (vaikka sitä näissä kuvissa vähän totisena katsellaankin).

Mua kiusaa edelleen tosi ärsyttävä yskä ja tästä syystä nukun yöni olohuoneen sohvalla. Huomasin, että lapset reagoivat yskänpuuskiin ja näinollen mulla ei muuta vaihtoehtoa ole siis tällähetkellä. Menisi ohi nyt jo!

 Koko muu perhe saapi lepäillä tulevan yön puhtaiden petivaatteiden pehmoisessa huomassa sillävälin kun äitiliini kärvistelee yötänsä kovalla olohuoneen sohvalla. No, ehkä mäkin sitten jo huomenissa :)

Nyt taitaa olla aika päivitellä masun tilannetta kuvan kautta. Tällähetkellä siis menossa raskausviikko 15. Aika juoksee ihan hirvittävää vauhtia. Kohta se nappula numero 3 onkin jo mun sylissäni meitä ihmetyttämässä <3


Musta tuntuu, että tuo kumpu on jotenkin ihan valtaisa. Onhan tietysti kyseessä jo kolmas raskaus ja vähän ylimääräistäkin vielä jäljellä edellisen tiimoilta, mutta väitän kyllä silti että on siinä jo vähän sitä oikeatakin vauvamahaa havaittavissa ;)

Varasin itselleni lääkäriajan ja yritin myös kinuta Pirpanalle lähetettä verikokeisiin. Me kun jostain syystä joudutaan itse pitämään huoli siitä, että typsyn veriarvoja tarkkaillaan tasaisin väliajoin. Neuvolassa kuitenkin oltiin sitä mieltä, että koska kesäkuussa verinäyte on otettu (meidän pyynnöstä tietysti) niin nyt siihen ei ole aihetta. 

Täytyy soitella Rinnekotiin ja tiedustella asiaa sitäkautta. Meillä kummallakin, siis mulla ja H:lla nyt on vaan sellainen fiilis, että olisi mukava saada varmistus siitä että kaikki on ihan ok. Kesäkuussa kun kuitenkin esimerkiksi leukkarit oli vähän matalat ja viitearvojen alapuolella.

Palaillaan tähän, kunhan arki alkaa kunnolla.

Nyt, hyvää yötä.You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onko ainoastaan vain Leukkarit alhaalla? Ei muut? Ku nehän laskee yleensä jos on pientäkää virusta kropassa. Joillakin ne on luonnostaan alhaiset, kuten mulla. Pyry llä ne on myös alhaiset mut ei kuulemma ne pelkästään kerro yhtään mitään. Että niiden ohessa myös verihiutaleissa ois myös laskua. Eli ei pelätä yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vain leukkarit. Hemoglobini oli 136 eli tosi hyvä. Kiitos Hanksi <3

      Poista

Suosituimmat

Facebook