Unelmointia ja hyvää fiilistä

23.06

Kännykkäpäivitys puolen miljoonan kävijän johdosta ;) Se on aikamoinen määrä lukijoita. Juurikin hyvä määrä! Kiitos nöyrästi.


Tänään käytiin koko perheen voimin katsomassa aatonaattona syntynyttä pientä. Oli ihana. Häntä sylissä pidellessäni ymmärsin, että kolme on juuri sopiva määrä lapsia. Me tullaan selviämään hienosti! 

Löysin netistä meille juuri sopivan unelmakodinkin. Hassua tässä on se, että olemme ihastelleet tuota taloyhtiötä useasti päiväkävelyllä ja nyt siellä olisi 4 huonetta ja keittiö+SAUNA myytävänä. Vieläpä ihan varteenotettavaan hintaan. Kaunis persoonallinen ihana talo. Mun mielestä tää on nyt joku kohtalon sanelema juttu ;) Tuossa kodissa voisimme asua koko loppuelämämme. Meidän on varmaan pakko käydä sitä katsomassa. Ihan vaan koska on pakko. Muuten asia jää kaivelemaan ja isosti. Jopa H sen myönsi. Katsotaan..

Sain Pirpanan viereeni viimeyönä jälleen kerran.. Päätin, että tulevana yönä en kiikuta tyttöä meidän sänkyyn vaan yritän rauhoitella sinne omaansa.. siis jos W alkaa meuhkaamaan. Toivotaan ettei.

Hienosti sain muuten tyypit päiväunille tänään taas yksin. Hyvä A! :)

Enempää en jaksa kännykällä kirjoitella. Hyvää yötä. Minä kyllä tiedän mistä ensyönä haaveilen..You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Lapsillasi on pieni ikäero, miltä se on tuntunut? Onko ollut rankkaa? Me saatiin vasta tietää 'yllätysvauvasta', lapsille tulee ikäeroksi1 v 8 kk ja pelkään miten jaksan kahden noin pienen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Onnea vauvauutisen johdosta! Meillä ikäeroa näiden masunulkoisten välillä on vuosi ja kaksi kuukautta. Tähänasti ollaan eletty samanlaista elämää kun kaksosperheet sillä lapset ovat kehittyneet niin samalla viivalla. Rankkaa on ollut aika-ajoin, mutta kyllä tämän helposti vielä jaksaa kun tietää, että kokoajan helpottaa :) yksin lasten kanssa ollessani on luonnollisesti joskus rankkaa varsinkin nyt talvisin kun on paljon puettava ja muuta, mutta viikonloput on ihania <3 pärjäät vallanmainiosti ja olette onnekkaita kun saatte toisen murusen arkea ihastuttamaan :)

   Poista
 2. Kyllä tosiaankin ollaan onnekkaita <3 Ensimmäistä odoteltiin 4 vuotta ja käytiin läpi lukemattomia hoitoja, kunnes neljäs koeputkihedelmöitys onnistui. Siksi tämä tuntuukin niin ihmeeltä, sitä oli tyytyväinen yhteen ja hyväksyi, että ehkä toista ei ikinä tule. Mutta niin vain kävi. Yllättäen ilman hoitoja.
  Hyviä vointeja sinulle ja kiitos kun vastasit :) Ihans blogi ja ihanat lapset sinulla <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook