Myöhäinen joululahja

22.19


Kelalta nimittäin! Saatiin tänään myönteinen päätös korotetusta vammaistuesta! Aika pitkän odottelun jälkeen, mutta tärkeintä oli että saatiin. Ajatella, noin ihana tyttö ja sitten siitä vielä maksetaankin ;)

Tärkein seikka tässä nyt kuitenkin on se, että saadaan jatkaa fysioterapiaa tutun ja turvallisen Tiinan kanssa. Ilman korotettua vammaistukipäätöstä se ei olisi enää onnistunut.

Olemme iloisia. Hyvää uutta vuotta meillekkin niin! Huomenna saadaan soittaa onnellinen puhelu fyssarille ja ilmoittaa ilouutinen. Jumpat saa jatkua.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. hyvä hyvä!se on kumma kun kaikkea joutuu odottelemaan eikä niitten hakeminenkaa aina oo helppoa..se on hyvä myöhäinen joululahja se!

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu! Joskus jotain hyvää Kelastakin. Lahja se on myöhästynytkin lahja ja vielä noin positiivinen. :-)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Mekin saimme myönteisen päätöksen, vaikka eka kerta tuli bumerangina takaisin ja kaikki sanoivat ettette tule myöteistä päätöstä saamaan. Nyt olen kuitenkin ihmeissäni sen vuoksi, että meidän fysioterapeutti on sitä mieltä ettei tyttö tarvitse enää fysioterapiaa kun on oppinut kävelemään (hieman ennen 2 v. syntymäpäivää). Itse näkisin, että hän hyötyisi fysioterapiasta monessa suhteessa. Saanko kysyä sinulta millaisia asioita teillä tehdään fysioterapeutin luona? Teilläkin kuitenkin kävellään jo. Meillä terapeutti on tähän saakka käynyt kotona. Tiedän että hänen luonaan on hurjasti kaikkia kivoja välineitä ja jopa oma uima-allaskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja anteeksi viivästynyt vastaus! Meidän Fyssari painotti nimenomaan sitä, että nyt on tärkeää tuo jumpan jatkuminen jotta kävely saadaan sujumaan mahdollisimman selkeäksi. Downeille kun askellus usein saattaa jäädä vähän töksähteleväksikin. Ehdottomasti jumpat jatkumaan, outoa että teidän Fyssari on moista mieltä? :/

   Poista
 4. Mahtava juttu! Terkut koko poppoolle ja halit Pirpanalle. <3 Täällä nautitaan vauvan tuoksusta ja ihmetellään pientä aarretta.

  t.Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Onnea tuhannesti täältä koko kööriltä!! <3

   Poista

Suosituimmat

Facebook