Vahva fiilis

15.28..nimittäin POIKAFIILIS! :) Tää kuva antaa vähän osviittaa siitä, mistä moinen fiilis kumpuaa. Senverran näyttäisi vehkeet sojottavan yläviistoon, että alan olla jo aivan varma pikkupikkuveljen saapumisesta taloon. Mitä te olette mieltä?

Se tuntuu hyvältä ajatukselta. Pirpana saa jäädä ainoaksi, ja vain ainoaksi prinsessaksi meidän perheeseen. Tosin astetta verran villimmät vuodet saattaa olla nyt edessä kun tämä kokoonpano pääsee vauhtiin, mutta siihen varaudumme hyvissä ajoin. Tuo neitokainenkin kun on aikamoiseksi hurjapääksi osoittautunut. Siitä kuvanäyte lopussa.

No. Tämän enempää en sukupuoliasiaa kuitenkaan vielä spekuloi. Oli ne vehkeet nyt sitten minkätyyppiset tahansa, on tulokas lämpöisesti tervetullut meidän kööriin. Ihana bonus.

Ostin Bola-korunkin "Enskalle". Siinä se nyt masun päällä ihanasti killuu ja helisee.


Tässäpä vielä tämä kuva. W oli jo väsähtänyt riekkumiseen ja keskittyi toljottamaan Ylen päivän ohjelmatarjontaa :)

Kivaa viikonloppua kaikille! Me otetaan H:n kanssa tänään pitkästäaikaa kaksinkeskeistä aikaa ja käydään Gaijinissa syömässä. Odottelen.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Onnea uudesta tulokkaasta. Minun tosin täytyy sanoa, että en näe kuvassa mitään sukupuoleen viittaavaa :)

  VastaaPoista
 2. Mä veikkaan poikaa, mutta en kyllä sitä mitenkääb tuohon kuvaan perusta. Huumorimielessä vois ajatella, että kuvassa näkyisi iso "meisseli", mutta se taitaa kuitenkin olla polvi, reisiluuta, jalkapohja tai joku muu luinen osa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen näkevinäni siinä yläpuolella ihan himmeän "nubin" :D

   Poista
 3. Minä veikkaan edelleen tyttöä, vaikken kuvasta mitään päätellä osaakaan ;) Millä raskausviikolla kuva on otettu? Me udeltiin np-ultrassa (rv 12) kuopuksen sukupuolta, mutta lääkäri ei sitä lähtenyt arvailemaan. Sanoi ettei näillä viikoilla vielä sitä voisi nähdä. Vasta rv 16 saatiin tietää, että tyttö on masussa :)

  VastaaPoista
 4. Jännä nähdä kenen veikkaukset osuu oikeaan. Kaikki vielä mahdollista kuitenkin :) Periaatteessa sukupuoli kyllä on nähtävissä jo viikolla 12, mutta muistuttavat niin erehdyttävästi toisiaan että ultrassa asiaa ei paljasteta. Taitava ultraaja asian osaa ehkä tulkita? Näin olen käsittänyt. No mutta, aika näyttää. Molempi parempi :) Arvailu on kivaa!

  VastaaPoista
 5. Sukupuolesta noilla viikoilla löytyy paljon goolettamalla skull- ja nub-theory :) Jenkeissä kovasti käytössä.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook