Talviunilla?

13.55


Isäntä työstää iltavuoroviikkoa ja huomaan yhä useammin käyttäväni luppoajan (jota mulla tosiaan ei tällähetkellä ole kovinkaan ruhtinaallisesti), ylläri ylläri..nukkumiseen.  Ihan mahdottomasti unettaa kokoajan ja päivän paras hetki on se hetki, kun saa pujahtaa lämpöisen peiton alle tuutimaan. Aamupäivisin mulla onkin kyllä sitten ihan eritavalla energiaa touhuta. Olen tehnyt melkein jokapäivä lapsille ihan oikeeta kotiruokaa ja tyypeille on tosi kivasti myös se ruoka maistunut. Se muuten palkitsee.

Eilinen aamupäivä meni ensin hammaslääkärin tuolissa tunninverran makoillessa ja sen jälkeen kävin neuvolassa vähän kuuntelemassa "Enskan" sydämensykettä. Oli oikein napakka syke ja 160 lyöntiä minuutissa merkattiin neuvolakorttiin. Poika? ;)

Mun oma paino oli laskenut kilon verran ja se jäi vähän mieltä painamaan? Mistä ihmeestä moinen voi johtua? Omasta mielestä olen kirjaimellisesti syönyt kahden edestä. Kyllähän tässä tietysti kuluttaa kun kahta yli 10 kiloista kantelee ja juoksee perässä mutta kuitenkin.. täytyy tarkkailla tilannetta. No, vauvalla kaikki kunnossa ja masu kasvaa. Se on tärkeintä nyt tässä.

Sain lähetteen synnytyspelkopolille ja hommat lähti rullaamaan kivasti etiäpäin taas. 
Isillä oli mennyt aamupäivä tosi mukavasti lasten kanssa täällä kotona ja oli ihana nähdä kuinka rakkaudella pikkutyypit ottivat äiskän vastaan kun kotiin tulin. Oli huippu kivaa tulla kotiin <3

Mutta nyt..päiväunille!


You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Mulla on sellainen kuva, että poikasykkeet on alle 140 ja tyttösykkeet yli! ;)

  Uni tulee varmasti tarpeeseen pikkuistesi kanssa touhutessa, joten nuku vaan kun tilaisuus on! Kevät tuonee lisäenergiaa teidän tupaan aikuisillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nää sykehommelit on aina mennyt toisinpäin ;) W:llä oli tässävaiheessa 150 ja Piippiksellä 140. Jännä nähdä! kiitti tsemppauksesta! :)

   Poista
  2. Okei, jännittävää! :) Eikun odottelemaan sitten edelleen :)

   Poista
  3. Mulla on 5 lasta ja odotan kuudetta. Tytöillä on ollu syke yli 150 ja pojilla 130-140. Mutta ei se taida sukupuolta kuitenkaan kertoa ;)

   Poista
  4. Ja hei tsemppii sulle loppurutistukseen! :)

   Poista
 2. Tsekkaappa tän viikon "Meidän perhe" Avalta. Jos vaikka tulis uusintana tai löytyis Katsomosta.

  VastaaPoista
 3. Sori, siis "Mun perhe"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdin osittain katsoakkin. Tuttu on perhe. Veeti on jäänyt mun mieleen sellaisena herrasmiehenä. Muutaman kerran olen hänet tavannutkin

   Poista

Suosituimmat

Facebook