Syntymäpäiväjuhlissa

22.00

Pääsiäisviikonloppuun on mahtunut paljon ihania hetkiä perheen ja ystävien seurassa. Juhlittiin mm, Pirpanan nuorimman sekä vanhimman serkun synttäreitä, tosin eri päivinä. Kiitos kaikille juhlien järjestäjille ihanista pirskeistä! Ensimmäisistä en jostain syystä tajunnut kuvia räpsiä ja näistä toisista juhlistakin sankari itse taisi ottaa suurimman osan kuvista. Yksi saatiin otettua päivänsankarista ja Pirpanasta ja sehän on tänne nyt heti sitten laitettava. 15-vee ja kohta 1-vee. Mummin ja papan vanhin sekä nuorin lapsenlapsi siinä somasti:
Tässä vielä pari muuta päivän otosta:
Tämä ilme on nyt kaikista kivoin Pirpanan mielestä. Niinkun ylläolevasta kuvastakin voi huomata, kokoajan on sormet suussa. Ikenet kuultaa valkoisena vaan hampaat ei jostainsyystä suvaitse puhjeta. Nyt kyllä olisi jo aika päästää pieni ja kaksi vähän isompaa näistä hammaskärsimyksistä.

Ainiin, Pirpanakin sai tänään lahjan nimittäin iki-oman Pikku Myy kattilan. Kiitos A & M! Kiitos myös mun kumppari A:lle ihanista Madeiran tuliaisista <3

Huomenna äiti menee neuvolaan. Mielenkiinnolla odotan uusinta sf-mittaa masusta. Villi veikkaus, yläkäyrillä kasvamme jälleen?!


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook