Maanantai-info

23.04

Isi on yötöissä nyt jo toista yötä. Vähänhän tämä vaatii totuttelua mutta ensimmäinen yö Pirpanan kanssa kaksin meni kyllä tosi kivasti. Aamulla kun isi tuli kotiin, Pirpana oli hereillä mutta nukahtikin yhtäkkiä meidän vanhempien väliin ja nukkui yllätykseksemme vielä kaksi kokonaista tuntia. Olipahan luksusta! Nyt jännittelen tätä tulevaa yötä. Varmasti siitäkin tulee ihan hyvä. Ja ei tässä nyt vielä mitään mutta voihan nenä sitten kun toinen kaveri pullahtaa pihalle masusta! Sitten äiti saakin jo välillä varmaan vähän taiteilla kahden pienen kanssa.  Eipäs nyt kuitenkaan liikaa manailla etukäteen. Kaikki omalla painollaan.

Laminaattikasa odottaa vihdoin ja viimein uuden kodin olohuoneenlattialla asentajia. Ostettiin sitten loppujenlopuksi jotain ihan muuta kun mitä alunperin suunniteltiin. Näin aina.

Remppahommat luistaa tällähetkellä ja koti alkaa tuntumaan jo niin omalta! I'm happy!


Sunnuntaina Pirpana nautiskeli auringonpaisteesta tulevan kodin takapihalla ja seurasi mummin sekä äidin pihatouhuja. Todettiinkin tänään että tytön posket ovat somasti päivettyneet vaikka yritin kyllä suojata auringonpaisteelta.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook