Kevättä ja kesän odottelua

22.50

Löysin Taigasta ihanan kesäkuvan, joka on otettu viimekesänä mökillä. Istuttiin yöllä laiturilla ja  koira nautti hiljaisuudesta sekä luonnon omista äänistä. Tunnelma on helposti aistittavissa. 

Tämä äiskä on bongannut 2 nokkosperhosta ja 3 sitruunaperhosta tänäviikonloppuna ja se jos mikä on varma kevään merkki! Ihanaa! Kevätfiiliksiä nostatti myös tämänpäiväinen aurinkoinen piipahdus kevätmarkkinoilla sekä tivolissa. Harmi Pirpanan kannalta että uni tuli jo matkalla paikanpäälle ja häneltä jäi nyt näkemättä paljon jänniä juttuja. No, ensikerralla sitten. Syksyllä ehkä uskaltaudutaan jo possujunaankin, katsotaan nyt.

Isi hullaantui levymessuista jotka oli järkätty markkinoiden yhteyteen ja poistuikin paikalta jälleen pussillinen täynnä uusia albumeita. Mihinköhän äiti nuo kaikki levyt saa uudessa kodissa laitettua? Ne kun ovat jo itsessään aika näyttävä sisustuselementti.

Pirpana on ihana. Hää nimittäin nukahti äsken itsenäisesti yöunille pitkästäaikaa. Muutenkin ollut niin hyväntuulinen tänään. Kevätfiiliksillä pienikin.

Mulla ei ole mitään hassunhauskaa kuvaa tältä viikonlopulta mutta otin toissa-aamuna Pirpanasta nukkumiskuvan joka antaa ihan vähän osviittaa siitä minkälaisessa asennossa on kaikista kivoin nukkua. Yleensä toinen  jalka on vielä rennosti sängyn laidan päällä ja niska 90:n asteen kulmassa. No ei ihan mutta melkein. Joskus tuota asentoa on ihan pakko vähän mennä korjailemaan sillä sen verran extremejä muuveja hän tykkää öisin harjoittaa nukkuessaan. Peitto ei pysy koskaan päällä. Sitä on turha edes yrittää saada pysymään.

Aamuisin on aivan parasta herätä kun pinnasängystä kurkistaa hymyilevät ja vähän unipöhnäiset kasvot. Kääntyy aina masulleen ja kurkkii laidan yli. Kuikuilee.


Harjoitus-supistukset ovat alkaneet ja niitä tulee iltaisin jo ihan kiitettävästi. Samoihin aikoihin alkoi masu  menemään pinkeäksi Pirpanaakin odottaessa. Aika juoksee! 24. raskausviikko jo?!
No, kaikesta huolimatta remppa jatkukoon. Vapuksi olisi kiva päästä uuteen kotiin..

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook