Ärrinpurri

21.42


Tänään nukahdettiin yöunille vähän surkeissa tunnelmissa kun ketuttaa niin mahdottomasti jatkuva kutina sekä jomotus ikenissä! Unirätti oli puoliksi tytön suussa ja yritti ihan tuskissaan sitä jäytää.

Äiti näki viimeyönä jo untakin että se alahammas vihdoin puhkesi vaan ei! Aamulla oli vähän pettynyt fiilis. Varmasti oli Pirpanallakin :/

Näistä tämänpäiväisistä kuvistakin sen huomaa, kokoajan tekee mieli pureskella sormia. Eikä tähän muuten auta purulelut. Kaikkea on kokeiltu.

Toivotaan että yö menee kaikesta huolimatta hyvin eikä tarvitse turhan montaa kertaa heräillä mokoman kolotuksen vuoksi.

Huomenna remppaillaan vimmatusti, ostetaan laminaatit ja äiti pääsee vielä kahdeksi tunniksi kaunistautumaan Katjan räpsyripsihuoltoon. Sitä kuuluisaa omaa aikaa siis jälleen tarjolla. Mahtavaa!

Odotuskuulumisia sen verran että nyt kun masu on alkanut kunnolla suurenemaan, on myös tullut omituista painon tunnetta alavatsaan. Välillä tuntuu myös että on vaikea hengittää syvään mutta nää on entuudestaan tuttuja juttuja. Näistä "kärsin" edellisessäkin odotuksessa.

Vaan ei haittaa.

Mukavaa viikonloppua! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook