Remppa alkoi

22.07Eilen ja tänään ollaan aloiteltu remppaprojektia ihan kunnolla ja laitanpas nyt sitten vähän tunnelmia siitä tännekkin. Minä ja supertehokas äitini ollaan nyt alkuun keskitytty ihan vaan siivoilemiseen, sillä niinkun jo aikaisemmin mainitsinkin, oli paikat kaameassa kunnossa. Nyt kiiltää jo keittiö ja WC. Kiitos äiti! Mulla aika menee osittain Pirpanan kanssa touhutessa mutta silloin kun tyttö sen sallii, pääsen myös hätiin näissä remonttiasioissa. Pirpanan huoneen oven sain putsattua jälleen valkoiseksi ja myös jääkaappi kiiltää taasen. Sisko suositteli Prisman hyllystä erästä ihmeainetta ja sitä se todella oli. 


Mun isä ja H alkoivat puolestaan repiä listoja irti ja myös olohuoneen tapetit saivat kyytiä. Onneksi oli suht helposti irtoavaa tavaraa. Tuo tapetti on mun mielestä ihan kaunis mutta pienessä tilassa hitusen verran liian hallitseva. Siispä päädyttiin tähän ratkaisuun. Tuntuu että heti tuli tuplasti lisää tilaa kun saatiin seinä valkoiseksi. Tällähetkellä homma etenee ihan mukavaan tahtiin. Pääsiäisen pyhinä päästään maalailemaan jo ja sitten seuraavalla viikolla lattia saakin kyytiä. Kiitos isä, ilman sua tämä ei onnistuisi meiltä.

Pirpanan nukkumisen kanssa oli tänään vähän ongelmia kun ei meinannut matkarattaisiin millään uinahtaa. Ulos en voinut häntä laittaa kun takapiha on lunta tulvillaan (huomenna osataan sitten varautua tähänkin ottamalla lapio mukaan) ja sisällä oli liian kova meteli. Aina kun erehdyin häntä rattaisiin vilkaisemaan oli näky seuraavanlainen:
Toivoton tilanne siis.
No, kotona sitten taas nukutti ja ilta sujui ihan leppoisissa tunnelmissa. Tämä päivä ollaan vietetty kuivissa vaipoissa ja kaikki pissitkin tulleet pottaan. Tyttö ryhtyy heti toimeen kun äiti hänet potalle istuttaa. Hassua mutta taitavaa.


Tällaisia pieniä ylläreitä meitä odotti uuteen kotiin saapuessamme. En ollut asiaan kiinnittänyt näytössä huomiota. Löydätkö sinä virheen tästä kuvasta? :)

You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook