Jännitystä ja pari kysymysmerkkiä

21.51


Äidin pipo sopii selvästi myös Pirpanan "habitukseen". Mistähän saisin vähän pienemmän, muuten samanlaisen? Hassu ilmiö, kun laitan tuon oman pipon tytön päähän, alkaa hän heti hassuttelemaan, hölmöilemään ja höpsöttelemään. Hyvänmielen pipo.


Meidän kummipoika syntyy hetkenä minä hyvänsä! Nyt jo kuulemma supistelee ja laskettu aika oli 17. päivä tätä kuuta. Toivotaan että vuorokauden sisään uusi tulokas putkahtaa perheeseen. Kyse siis mun veljen uutukaisesta. Jännittää ja perhoset lentelee masussa jo kovasti!  Saankohan yöllä unta ollenkaan?


Mulla olo vähän tukala nyt ja hermostuttaa että raskausviikkoja on vasta 25. Iltaisin painontunne alavatsalla on tosi voimakasta ja hengittäminen tuntuu vaikealta. Vauva kasvaa vauhdilla vaan äidin vartalo ei pysy menossa mukana. Kyllä tämä tästä. Viimeinen kolmannes alkaa ihan pian! Aika on mennyt todella, TODELLA nopeasti.

Pirpanan ruokahalu on ollut pari päivää aivan olematon. Johtuisikohan hampaista, joita ei edelleenkään ole?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Herranen aika kun on mennyt nopiaan! sä oot jo hienosti noin pitkällä! Hyvää vointia sinne ja pirppikselle terveiset täältä.

  VastaaPoista
 2. Jännät paikat teillä siellä. Onnea Pirpanalle tulevasta serkusta!

  Huh, aika on tosiaan mennyt nopeasti. Miten voi jo raskaus olla noin pitkällä??!!!

  VastaaPoista
 3. Juu näin se on vaan. Itsekkin vaikea uskoa mutta masu sen kyllä aika hienosti todistaa että viikkoja on ehtinyt jo kertyä. Mikäs siinä! :) Kohta meitä on neljä.

  Ja kiitos onnitteluista :)

  VastaaPoista
 4. Mulla auttoi toisessa ja kolmannessa raskaudessa toho painon tunteeseen uiminen. Mä kävin tosi paljon uimassa, yksin sekä lapsen/lasten kanssa odotusaikana.
  Vesi kun kellutteli sitä masua, ei se enää ollut niin raskas ja jaksoi taas viikon kantaa :)

  Ja onnea odotteluun... :)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä koklata uimista! Kiitos Saijja! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook