Irtiotto

22.32 Turku road trip onnistuneesti takanapäin ja väsyneenä mutta sitäkin iloisempana voin vain todeta että tekipähän gutaa! Eilen kun lähdettiin ajelemaan määränpäähän, jäi kotiin odottelemaan iloinen tyty (niinkun kuvasta voi mahdollisesti huomata) ja vaikka mielelläni olisin hänet mukaankin ottanut oli hyvä tajuta että osasin jo nauttia kahdenkeskisestä ajasta H:n kanssa ilman kyyneliä :) Aamulla heräsin kylläkin jo yhdeksän pintaan enkä enää saanut unta sillä Pirpana oli kokoajan mielessä. Siispä menin suihkuun ja aloin valmistautumaan kauan odottamaani hotelliaamiaiseen. Ja voi pojat me syötiin paljon, koko rahan edestä! Ihanaa!

Kom-teatterin Vadelmavenepakolainen oli aivan järjettömän hauska enkä voi kun suositella sitä lukijoille lämpimästi! 2,5 tuntia hurahti sen siliäntien ja ainoa ikävä puoli tuossa teatterireissussa olikin vain se, että mun jalkani turposivat aika hurjan näköisiksi pitkän istumisen vuoksi. Tuon huomasin tosin vasta hotellilla mutta siis summa summarum, loppuraskaus lähestyy ilmiselvästi! Kutkuttavan pelottavan ihanaa.

Paikallisessa Dennis-ravintolassa H sai tarjoilijatytön hihittelemään kun tilasi "Munattoman Saku Koivun". H ei siis tykkää kanamunasta mutta muuten tuo kyseinen pizza kuullosti herkulliselta ja sitä se kieltämättä kyllä olikin.

Tuo vuorokauden pituinen irtiotto oli juurikin sopivan pituinen tässä elämäntilanteessa ja tuskin yhtään pidempää aikaa olisin kyennyt olemaan erossa tytöstä! Kotiin tullessamme, lähdettiinkin melkein heti remppahommiin ja oli ihan pakko näpsäistä kuva Pirpanan omasta pikku majapaikasta, jonka aion pistää tämän kesän aikana kuntoon. Se maalataan ja sisustetaan oikein nätiksi. Pienihän tuo on mutta kun kerta sellainen lumen alta löydettiin, on siitä ehdottomasti saatava meidän Piippiksen näköinen.
 Laitanpas nyt vielä muutaman remppakuvan tähän loppuun. Tänään saatiin paljon aikaiseksi ja huomenna alkaakin vihdoin sekä viimein laminaatin asennus talkoot! Kun lattia on valmis, me saadaankin jo pikkuhiljaa alkaa kuskaamaan tavaraa uuteen kotiin.  Ei sieltä iloksemme kuitenkaan hommat lopu, sillä kylppäri on vielä tuunattava uuteen uskoon ja jotain muutakin kivaa pientä ollaan suunniteltu. Katsotaan nyt mitä  jännää saadaan aikaiseksi.

Pirpana on kyllä maailman viihdyttävin remppakaveri!

You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook