Jännitysmomentti

21.52


Tänään ilmassa on leijaillut pientä jännityksen tuntua kun äiskä ei päiväunien jälkeen päässytkään ylös sängystä normaaliin tapaansa. Kellot soi päässä ja taju meinasi lähteä ihan selinmakuullakin. Huikkasin sitten mummia apuun ja hää toi verenpainemittarin joka sitten näyttikin suht huikeita lukemia. Tai no, voiko tässä tapauksessa huikeista puhua mutta kuitenkin, lukema oli 79/52. Soitin neuvolaan ja sanoivat että hätää ei ole (mulla kun on aina raskausaikana paineet olleet matalahkot muutenkin) mutta jos olo on kokoajan kurja, täytyy siinävaiheessa piipahtaa tohtorin juttusilla. Salmiakkia ja lakua määräsi terkkari syötäväksi ja tein työtä käskettyäni. Niin ne paineet siitä sitten humpsahti normaaleiksi ja pääsin vihdoin tolpilleni. Oli muuten hurja tunne! Toivotaan ettei toista samanlaista tilannetta tule sillä olin täysin toimintakyvytön tuon puolitoistatuntisen verran. 

No, loppupäivän on olo ollut huomattavasti parempi mutta siltikin vähän pöhkö jollaintavalla. Pientä huimausta havaittavissa edelleen. Siispä, remppahommat jäi nyt mun osalta tältäpäivältä mutta H ja pappa oli tulevassa kodossa tunnollisesti kittaamassa seiniä ja siitä kiitollinen olen <3 

Muuten ollaan touhuttu normaalit jutut tänään. Iltakylpyhetki oli taas iloinen ja siitä muistona nämä kuplivat/pirskahtelevat kuvat :)

Odotellaan muuten kummipoikaamme syntyväksi lähiviikkojen aikana ja kokoajan on jännitystä siis ilmoilla silläkin saralla. Aivan iiiihanaa kun kohta pääsee sylkyttämään pikkuista vauvaa jälleen. Sen jälkeen tuo oma tuntuu varmaan ihan jättiläistyypiltä.
Synny jo!

Pakko laittaa ihan turha kommentti tähän loppuun mutta vilkaisin äsken telkkarista "SuperMarjo"-nimistä ohjelmaa ja järkytyin kyseisen henkilön pientä masua kun synnytykseen oli aikaa enää 3 viikkoa. Mulla on ihan rehellisesti sanottuna jo nyt yhtä iso. Poika kasvaa ja mua välillä vähän kauhistuttaakin että miten isoksi mahdan paisua tämän raskauden lopussa. Kun vaan selkä jaksaisi jotenkin loppuun asti. Aivan satavarmasti poika on isompi syntyessään kun Pirpana 2600g. 
Ihana pieni nuppunen oli hän <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hui, toivottavasti ei tule samanlaisia notkahduksia paineissa, vaikka jos positiivista hakee, niin parempi kai se on tuo suunta kuin liian korkeat paineet. Vaikkei hyvä kumpikaan.

    Mun on tehtävä sellainen tunnustus, että me isännän kanssa aina hihkutaan kilpaa näille Pirpanan kuville ja videoille. :D Isäntä ei yleensä ole blogosfääristä vähääkään kiinnostunut mutta tulee aina kurkkimaan selän takaa kun kerron lukevani teidän kuulumisia. Se(kin) on Pirpana-fani. <3 :)

    Parempia vointeja ja hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. No jopas oli taas mukava kuulla !:) Kiitoksia siitä!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook