Äiti vanheni viimeisen kerran

22.15Vielä yksi otos eilisestä kuvasarjasta
 Selvisin maagisesta 27-vuoden iästä kunnialla. Ehdottomasti parhaan lahjani tänään sain omalta Piipanaltani, joka heräsi jo toisena yönä putkeen vain sekä ainoastaan yhden kerran ja silloinkin vaati vaan maidon juoton, jonka jälkeen nukahti samantien uudestaan tyytyväisenä. Aamulla ei taas meinattu oikein uskoa tätä yllätystä todeksi. Uskaltaisikohan tässä jo salaa toivoa että ollaan irtauduttu tuosta aamuyön syötöstä kokonaan..?

Sain lahjaksi myös omaa aikaa, tai oikeastaan aikaa parisuhteelle. H osti meille liput "Vadelmavenepakolainen"-nimiseen teatterinäytökseen joka esitetään TURUN KAUPUNGINTEATTERISSA! Pakettiin sisältyy hotellimajoitus TURUSSA joten tämähän luonnollisesti tarkoittaa sitä, että mun täytyy olla yö erossa tuosta mun pienestä. Edellinen yrityshän meni pahasti puihin ja tulin taksilla Helsingistä aamuyöllä kotiin kun "Mun oli vaan pakko". H jäi nukkumaan Seasideen :D No, silloin olin vähän kekkulissa ja muutenkin hysteerisempi pienen vauvan kanssa kun tätänykyä. Hauskaa tuota on ollut muistella jälkeenpäin mutta nyt H sitten päätti ilmeisesti että nostetaan kynnystä lähteä kotiin keskellä yötä ja mennään Turkuun asti. Oli sopinut mun vanhempien kanssa lapsenhoidosta. Nyt tilanne on tietysti siinäkinmielessä helpompi että Pirpana on vieroitettu äidinmaidosta ja juo vellit sekä maidot nokkamukista. Ja on vanhempi tietysti. Viimekerralla ikää kun oli vaan 4 kk.

Odotan kyllä kovasti. Täytyyhän mun oppia olemaan tytöstä erossa, sillä eihän hää voi tulla synnytyslaitoksellekkaan mukaan. Kokoajaksi siis. 

Posti toi myös mukavan yllärin mulle tänään. Ystäväni Emma on aloittanut uuden harrastuksen ja otankin nyt valtuudet omiin käsiini mainostaa vähän hänen kauniita tuotoksiaan. Toivottavasti ei pistä pahaksi. Tuo isompi koru on lahja mulle ja pienempi Pirpanalle. Pidettiin kumpikin jo tänään näitä koruja kaulassa ja oltiin ihan samiksia! ;) Itsehän oon aina jaksanut fiilistellä kaikkea "inkkarisälää". Tämä ylläripaketti oli siis enemmän kun mieluinen. Näitä koruja voi kysellä vaikkapa tuolta.. Pieni esittelypätkä vielä Emman fb-sivuilta: "MoEma' -korut ovat uniikkeja, käsintehtyjä koruja, joissa suuri osa materiaalista on kierrätys-/uusiokäyttötavaraa. Joitakin korujen osia ostan kuitenkin uutena saadakseni niistä kestävämpiä. Korut ovat epätäydellisyydellään täydellisempiä, jonka käsillä tekeminen tuottaa" Niin ja valikoima kasvaa lähitulevaisuudessa myös vegaanikoruilla. 


Kiitos kaikille muillekkin muistaneille ja sovitaan että tästä eteenpäin minäkään en sitten enää vanhene vaan päinvastoin <3 Ensivuonna vietetään niitä kaksvitosia taasen.

Ainiin ja neuvolassa kaikki oli hyvin. "Henrin" sydänäänet olivat vahvat ja heti löytyivät. SF-mitta etenee keskikäyrällä eli turhaa jännitin sitäkin. Rautaa täytyy syödä jatkossakin mutta se nyt oli selvää ilman tämänpäiväistä käyntiäkin. Sype-polille käypi tieni lähiviikkoina. Synnytyspelkopolille siis.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook