Maanantaimökö?

20.56


Kyllä se osaa "kiukutellakkin". Tänään se ainakin yritti kovasti. Välillä meinasi unohtua mitä sitä oltiinkaan oikein tekemässä ja äidin polvi oli mielenkiintoisempi mutta sitten taas yritettiin vähän kiukutella. 


 No onneksi mökömökö ei jatkunut koko loppuiltaa ja illansuussa ulkoillessa meininki oli taas jo näinkin aurinkoista vaikka väsy selvästi vähän painoi pieniä simmuja. Valvotin tyttöä tänään tarkoituksella, jotta saatiin hänet vähän aikaisemmin yöunille ja siinä onnistuttiin hyvin. On mukavampi että jatkossa saadaan isin kanssa hilppasen enemmän omaa aikaa illasta kun sille selkeästi tarvetta on. Isi sanoittaa, soittelee ja uuden kodinkin kanssa touhua riittää. Äidin taasen pitäisi jossain välissä jaksaa/ehtiä siivota, lukea sisustuslehtiä, kirjoittaa blogia ja sen sellaista :) Normaalia puuhastelua siis.

Kasattiin Pirpanan joululahja eli nuo ihanat kummeilta saadut vaaleanpunaiset Hello kitty-briot. No eihän se nyt vielä innostunut niiden avulla taapertamaan mutta kiva niissä oli istua. Niin ja jäytää taas sitä sormea. Uskomatonta ettei tuo tyhmä hammas puhkea jo?! Ikenessä tuntuu ihan selvä alku kohonneena vaan vieläkään ei valkoista sieltä pilkota. No, eikähän se kohta. Tosi inhottavalta se ilmeisesti tuntuu..

Mini-mega hampurilainen on jälleen saapunut Heseen ja nyt mulla on tosi täyteen ahdettu sekä paha olo. Nää illat on aika tukalia kun vatsa on täynnä ruokaa ja kiristää, pingottaa sekä puristaa. Opinkohan koskaan?

Hyvää yötä kaikesta huolimatta!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi toista! <3 Ihan kuin hampiminen kenkuttais, kurjaa. Meidän ipanan hampaat tuli ja tulee edelleen aivan älyttömän hitaasti. Kuukausitolkulla voi kuultaa ikenen läpi ennen kuin yhtäkkiä sitten on tullut läpi. Ilmeisesti ne tulee jopa niin hitaasti, ettei meillä ole ainakaan tietääkseni ikinä hampaiden takia valvottu tai itketty. Mahdoton kuolavirta siihen kyllä liittyy.

  VastaaPoista
 2. Voi pikkuista, kun selkeesti harmittaa ja kenkuttaa. Mutta on kyllä niin hellyttävää kiukkua :)

  Minimega... mmmm... joskohan tämä raskausvatsa kävisi kans syömässä lempihampparinsa tänään, kun pääsee kampaajalle (jihuu!). Sitten voikin puhista tosiaan loppupäivän, kun jo tää pienikin maha vaikeuttaa hengittämistä heti kun syö vähänkin enemmän.

  VastaaPoista
 3. Saat aina mut iloiseksi työpäivän jälkeen :)
  Ihanan piristävää lukea, mitä kuuluu ja mitenkä touhuutte, tästä kai kiitos Miialle kun linkkas blogin fb:hen :)
  Aurinkoista kevättä sinne (tuosta räntäsateesta huolimatta)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook