Kiva päivä

22.37


Pirpana on äidin paras, PARAS kaveri. Tänäiltana jäi jälleen ihanasti nukkumaan pinnasänkyyn ja nukahti sinne kun äiti ihan vähän vaan kuiskutteli korvaan. Onhan selvää, että nyt on aika Pirpanankin kasvaa jo isoksi tytöksi, sillä tuleehän hänestä muutaman kuukauden päästä isosisko.
Nyt on taas sellainen voimakas onnellisuuden tunne syvällä sisimmässä. Mulla on ollut tosi kiva ja onnistunut päivä tuon mahtityttösen kanssa! Selailin kännykän kuvagalleriaa siinä toivossa että joskohan sieltä olisi löytynyt joku kiva kuva tältä päivältä vaan sieltäpä löytyi tälläkertaa vaan ja ainoastaan remppa-aiheisia kuvia. Käytiin katselemassa taas vähän lattia/seinämatskua ja nyt sitten vihdoin saatiin tehtyä päätös tuosta laminaatin väristä. Akasia on se. Toivotaan nyt että tuota sitten jaksamme katsella ainakin seuraavat 5 vuotta mutta kai se on vähän niinkin että väriin kun väriin kyllästyy jossainvaiheessa. Innolla odotan remontin valmistumista ja aikaansaamaamme lopputulosta! Valaistukseen liittyvissä asioissa kaipaisin vielä ammattilaisen vinkkejä sekä apua. Niistä kun aika vähän on entuudestaan kokemusta.. Täytyypä siis konsultoida tutuntuttuja sähkömiehiä tässä lähipäivien aikana. 


Voi että kuinka odotankaan sitä että pääsen järkkäämään meidän uuteen kotiin Pirpanalle ansaitsemansa 1-vuotiskekkerit! Samalla läheisimmät pääsevät piipahtamaan pre-tupareissa. Isommat juhlat luvassa sen tiimoilta vasta syssymmällä. Sattuneista syistä. Siihen mennessä pihakin on saatava kuntoon. Lumen alta paljastui nimittäin aikamoinen savotta! Ostettiin tietoisesti "sika säkissä" joten tähän osattiin varautua. 
Hieno siitä tulee, siitä olen varma! ;)

Huomenna mamma pääsee pariksi tunniksi töihin. Ihan mukavaa vaihtelua aina sillointällöin ja etuoikeus onkin,  että mua odottaa siellä työpöytä aina kun vaan olen halukas/kykenevä paikanpäälle saapumaan. 

Sain tänään omituisen pahanolonkohtauksen Bauhausissa. Voin pitkänaikaa aika huonosti. Ehkä liikaa isoja kauppoja tai jotain mutta onneksi olo helpotti kun päästiin kotiin. Ehkä ne on nyt nämä verenpaineet jotka heittelee ja näinollen aiheuttaa vähän huteraa oloa aina sillointällöin.

Nukkumaan. Hyvää yötä!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onkohan teille tulossa samanlainen laminaatti mikä meillä on :D Näyttää ainakin ihan samalle.. :)
    Ihana kuva teistä kahdesta <3

    VastaaPoista
  2. Mahdollisesti on tulossa? :) Tosiaan K-rauta 75 löytyi tuo lattia. Toivottavasti näyttää kivalta myös uudessa kodissa! Ja kiitos <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook