Toimintatorstai..

22.47

..vähän heikkolaatuisin kännykkäkuvin ikuistettuna.Vauvakinossa valot katossa oli ihan mielettömän upean mahtavat!!
Ja naksut maistui vaikka kotona ne eivät enää maistu ollenkaan vaan lentävät Lyyli-koiralle alta aikayksikön. Kaverukset kuvassa ihanasti vierekkäin :)


Elokuvateatterin penkillä voi myös ottaa vähän lungimmin. Ranskalainen leffa ei nimittäin ollut Piippiksen mieleen. Eikä äidinkään tälläkertaa. Leffakokemus noin muuten ihan kokemisen arvoinen.


Iltasella piipahdettiin katsomassa uutta tulokasta ja hän oli todella ihanan hurmaava pikkumies! Aivan valloittava <3 Miten nämä uudet muruset tuntuvat aina niin mielettömän pieniltä?! Piippis oli vieläkin pienempi. Huimat 46 cm syntyessään. Sitä vaan ei enää muista kuinka pieni oikeasti oli.

Ja lopuksi vielä kuva uudesta hiuspannasta. Uskomatonta mutta totta, se pysyy päässä hyvin eikä tytöllä ole tarvetta repiä sitä pois. Hyvä tyttö!

Huomenna vanhemmat lähtee Turkuun ja Pirpana jää hoitoon mummille sekä papalle. 
Huoh..

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi miten ihana kuva sinusta ja Pirpanan tuoreesta serkusta. :) Vastasyntyneet ovat vaan niin kovin liikuttavaa katseltavaa.

    Ja ihania kuvia myös itse Pirpanasta. Hauskaa reissua teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nopeasti ne vauvat kasvavat, sen huomasi nyt kun kummipojan ensimmäisen kerran tapasi :) Piippis on niiin iso tyttö jo!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook