Uusi pipo

20.47Kävin tänään hakemassa Pirpanan uudet vaatteet postista. Pipo teki tytystä oikein namun eli se oli just eikä melkein sopiva. Kuvan laatu huono mutta menköön. Housut olivatkin sitten valitettavasti puolestaan vähän pettymys. Hienot ne ovat kyllä mutta niin kovin isot vaikka kokoa 62/68. Silti vyötäröstä tosi tiukat varsinkin kun meidän pimulla on nuita makkaroita. Saas nähdä jääkö käyttämättä. Harmi jos näin on. Maksoivat kuitenkin kohtalaisen paljon vauvan housuiksi.


Pirpana sai tänään viettää oikein laatuaikaa isin ja papan kanssa sillävälin kun äiti ruokki kulttuurin-nälkäänsä Keuda-talossa Taidepäiväkoti Konstin vuotuista musiikkiteatteriproduktiota ihastellessaan. Muutama päivä sitten hehkutin tuota Pave ja ötökkäystävät-kirjaa ja tämänpäiväinen esitys siis oli rakennettu tuon samaisen tarinan pohjalta. Aivan huikean ihana oli se! Visuaalisesti todella silmiä hivelevä ja tietysti lapset kaikessa aitoudessaan kruunasivat hauskan stoorin. Nautin isosti. Ensivuonna Piippis pääseekin sitten jo äidin mukaan! Huomenna on hulinapäivä. Yhdet synttärikekkalot, kyläilyä Tuusulan mummulassa ja töihin pitäisi myös ehtiä vielä vähän laskuttelemaan. Nyt jos olisin fiksu niin menisin nukkumaan vaan kun olisi niin kiva vielä vähän valvoakkin. Ehkäpä nautin kupillisen Earl greytä aivan rauhassa ja otan aikani. Se tuntuu oikealta.

Laitanpa tuohon loppuun vielä yhden biisin jonka tämänpäiväisestä esityksestä ilokseni bongasin. Onnellinen laulu on se.

Niin ja onnellisuudesta tulikin vielä mieleeni että H sai hakemansa työpaikan. Uutinen tavoitti meidät eilenillalla ja todettiin että elämä kohtelee nyt aika kivasti..


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook