Kesää odotellessa

22.01
 Mulla oli vähän vaikeuksia valita että minkä näistä kuvista laitan blogiin ja näinhän tässä sitten kävi!

Meidän aurinkoinen päivänsankari on ottanut tänään kaiken hyödyn irti saamastaan huomiosta. Lahjankin sai mummilta ja papalta. Siitä sitten seuraavassa päivityksessä lisää.

Huomenna ostetaan oma koti.

Lämmin kiitos jokaiselle, joka on tänään vastannut eiliseen haasteeseen <3 

En mä osaa kirjoittaa nyt mitään. Mä vaan hymyilen täällä. Toivottavasti näiden kuvien myötä saadaan Pirpanan kanssa joku muukin hymyilemään.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Voi ihanuus mitä kuvia! Ja Hyvää 213-päivää meiltäkin! t. Minsku ja Inka

  VastaaPoista
 2. Voihan ihanuus toista : ) Nyt tuli kesäfiilis!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä prinsessa! En osaa edes kuvailla, miten hyvälle tuulelle tulen aina pikkuneidin kuvista!

  VastaaPoista
 4. Voi ihme miten suloinen kesätyttö! Ei ihme, ettet osannut valitaparasta kuvaa, sillä ne ovat kaikki ihania. Ilmeikäs suurisilmäinen pirpana!

  VastaaPoista
 5. Nyt pääsin sairasvuoteelta ylös ja isolle koneelle, saatiin tämäkin blogi bloglinesiin seurantaan :)

  Ihana päivänsäde siellä taas :) (ps meillä ollut aikoinaan ihan samanlainen mekko)

  VastaaPoista
 6. Niin söötti tyttö! Tuli hyvä mieli näistä kuvista, eihän näistä tosiaan olisi yhtäkään raaskinut karsia pois, täyttä timanttia jokainen. :)

  Itseäni vuotta vanhemmalla siskollani on myös downin syndrooma, ja vaikka minulla on kolme muutakin sisarusta niin isosiskoni on minulle kaikista läheisin, ja hänellä on myös suurin osuus siinä minkälainen ihminen minusta on tullut. Sisko oli se, joka vielä kotona asuessani tuli aina halaamaan ja sanomaan "ihana Kirsi", ja jos itketti niin paijaamaan ja kysymään "mikä hätänä", vaikkei ymmärtänytkään vastausta. Nyt sisko asuu kaukana hoitoperheessä ja ikävä on kova, mutta onneksi tapaamisten välillä voi soitella ja kuunnella kun sisko hekottaa omille jutuilleen. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kirsi! Ihana oli lukea sun tarinasi. Usein tulee mietittyä että mitenköhän meidän toinen lapsi kasvaessaan kokee erityisen siskon mutta uskon että sen asian kanssa ei ongelmia tule. Sinun kertomus vahvisti vain tuota tunnetta :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook