Ötökät

23.14Tässäpä lupaamani paljastus Pirpanan 10kk/Ds-päivän lahjoista, jotka mummi ja pappa hälle osti. Nuo torakat varastivat nimittäin Piippiksen sydämen serkkupojan synttäreillä ja siitä inspiroituneena isovanhemmat keksivät käydä moiset paikallisesta Muovista ja Lelusta hakemassa. Ne vaan nyt ovat niin ihmeellisiä ötököitä nuo että niitä kummastellessa saisi hurahtamaan pidemmänkin tovin. Myös karvaisia sisaruksia ne kovasti kiinnostavat.

Olenpas alkanut kutsumaan masussa kasvavaa tyyppiä jostain syystä "Lilliksi". Voi Lilli-parkaa jos pojaksi nyt sitten kuitenkin paljastuu! Lillin tönimiset ja tuuppimiset näkyy jo ihan kunnolla ulospäin ja tänä-aamuna saatiinkin ihastella hänen liikkumistaan monta minuuttia. Vilkas kaveri. Niin oli kyllä Pirpanakin ihan alusta asti. Odotuskuulumisia voisin sen verran täällä jakaa että kerron väsymyksen olevan tällähetkellä kohtalaisen ankaraa. Pari päivää on myös päätä jomotellut ikävästi ja epäilenkin tämän kaiken johtuvan nyt alhaisesta hemoglobiinista. Toivotaan että lisärauta alkaa vaikuttamaan olotilaan parantavasti pikimmiten. Iltaisin tuntuu että poksahdan. Masua kiristää jokapuolelta. En siltikään valita vaan yritän nauttia tästä uuden luomisesta.

Pieni nuhanenä nukkuu nyt jo suht rauhallisesti yöuntaan mutta rohinaa sängystä kuuluu edelleen. Selvästi flunssa tekee tuloaan ja olenkin tänään saanut olla vähänväliä pyyhkimässä pientä nessua. Kuumettakin tuossa jo mittailin kun tuntui lämpöiseltä mutta toistaiseksi ollaan pysytty 37:n alapuolella. 36,9 oli tuo viimeisin lukema. Toivotaan ettei nouse siitä enää.

Tänään ollaan opittu "heittämään femmat". Ylpeä on tyty uudesta taidostaan! 

Kivaa viikonloppua!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Noi torakat on hauskoja : ) Meillä Romeo laittaa niitä kuulosuojaimiinsa ja hyrisee tyytyväisenä.. Joulupukki toi meille sellaisen radankin, mutta ötökät on ja pysyy korvissa : )

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista, kekseliästä! :) Me tuumittiin myös että jos kiinnostus säilyy, ostetaan sitten toukokuussa 1-vuotislahjaksi se rata Pirpanalle :) serkkupojilla oli sellainen myös.

  VastaaPoista
 3. tuun ikävissäkin tunnelmissa iloseks, kun luen näitä tekstejä :)
  oli vain pakko saada tääkin suustaan ulos..

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook