Kylvyssä

21.51
 Vaikka meidän perheessä onkin nyt selvästi vähän jänskätty asuntokauppojen etenemistä muutaman päivän ajan, tuo kaikista pienin on saanut onneksi edes välillä ajatukset muualle eikä stressi ole päässyt kasvamaan ylivoimaisen suureksi. Sen verran voinen tässä jo paljastaa että nyt näyttää aika hyvältä ja että pikkuhiljaa voidaan alkaa hengittelemään rauhallisemmin. Näillä näkymin siis meidän perheen osalta Keravan maisemat vaihtuu Järvenpäähän ja päästään muuttamaan ensimmäiseen ihan omaan kotiin. Edessä on kylläkin kohtalaisen kattavat pintarempat eli lattiat laitetaan uusiksi ja myös melkein kaikki seinät tapetoidaan/maalataan. Onpahan tiedossa pientä arjen puuhastelua. Sormet syyhyten jo ihan odotan! Iltaisin nukkumaan mennessä sisustankin jo tohinalla uutta kotia, mietin laminaattien/maalien/tapettien väriä sekä siivoan, istutan kukkia ja sen sellaista. Yöunet ovatkin jääneet nyt vähän lyhyemmiksi kun normaalisti ja se tuntuu sekä näkyy kropassa. Tänään oon ollut aivan finaalissa mutta onneksi auttavia käsiä on ollut  ojossa ja siitä iso kiitos.

Vaikka nyt vaihdetaankin kaupunkia niin onneksi Pirpanan isovanhemmat ovat kaikki 4 kappaletta siltikin ihan lähellä! Eipähän heilläkään ikävä pääse kasvamaan liian suureksi, yhtälailla kun meilläkään. Kesällähän nuo välimatkat vaikka pyöräilee jos niikseen tulee.

Olenpas muuten tänään ehtinyt jo miettiä sitäkin, että voisinkohan mahdollisesti jatkaa neuvolakäyntejä täällä Keravalla vaikka muutankin toiseen kaupunkiin? Olisi mukavaa jos samat ihmiset hoitaisivat Pirpanan ja mun asioita jatkossakin. Tuntevat meidät niin hyvin jo.  Täytyy tiedustella asiaa kun kaupat lyödään virallisesti lukkoon eli hyvin pian.

Vitsit miten paljon asiat voi muuttua pienessä ajassa. Viime lauantaina bongattiin näyttö, sunnuntaina käytiin siellä ja yhtäkkiä yllätettiin itsemme tarjousta tekemässä. Sitten pankkiin ja tässä sitä nyt ollaan! Kyllä se vain meille passaa :)


Toivottavasti jokainen blogini naislukija on tänään saanut tuntea olevansa arvostettu, rakastettu, tärkeä. Haluankin nyt tähän loppuun toivottaa kaikille oikein hyvää Naistenpäivän iltaa! Kyllä me vaan ollaan upeita!

Tähän loppuun vielä runo mahti runonaiselta, joka on pysynyt kestosuosikkina vuodesta toiseen ja tulee ilmeisesti pysymään vielä pitkään:


"Nukkumaan käydessä ajattelen.
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä, kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle, puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
kehun: Sinä pieni urhea nainen, minä luotan sinuun."

-Eeva Kilpi

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onnea uuteen kotiin! Ja kiva nähdä nuo kuvat iloisesta kylpijästä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On kiva kylvettää noin onnellista nassua :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook