Torstai päivä

22.15

Tänään on äidin ja isin leffailta mutta ennen sitä piti kuitenkin tulla piipahtamaan täällä bloginkin puolella. Laitoin vauvaöljyä Pirpanan päänahkaan ja ehkä liioittelin hieman, sillä sitä ei sitten meinannut saada millään enää hiuksista pois, ei edes pesemällä. No, tänään oltiinkin koko loppupäivä aivan hiukset pystyssä ja kuvankin otin tuosta hassusta tyypistä. Pirpana on oppinut irvistämään ja tekeekin sitä nyt jatkuvasti niinkun otoksesta näkyy.


Piipahdettiin Helsingissä kun heitettiin mummi ja pappa ruotsinlaivaan. Pirpanan reissu sujui nukkumisen merkeissä niinkuin nyt yleensäkkin automatkat aina. Hyvä niin.

Kirjoittamisesta ei nyt meinaa tulla mitään kun intouduin katsomaan tuota uutta Iholla-sarjaa. Koukuttavaa kerrassaan.

Drive saa nyt siis vielä hetken odottaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. eksyin naamakirjan kautta blogiin ja piti sitten lukea.
    tosiaan, hyvä olis kunkin muistaa, että kaikkea tulee, mutta niistä selvii!
    ai teille tulossa perheenlisäystäkin. :) onnee sinne. isille myös.

    mä petyin tohon iholla-sarjaan, mainokset ollu parempii kuin ohjelma, tosin pakko ollut täälläkin sitä välillä tuijottaa, kun muulta kerkee..

    VastaaPoista
  2. heheh, ei kannata laittaa päähän tota öljyy. :) käytän ite eläimelleni tota ja se on aika vaikea poistettavaa. :D mutt se saakin jäädä ja mielellään niin paljon, että vaikuttaa ja kun ei tarvii lähtee pesussakaa pois.
    josta pääsenkin siihen, että tuli tuosta yhestä kuvasta mieleen, että onko tytsy pelänny noita eläimii aikoinaan?

    ja aiheeseen liittyen tai vähemmän liityien, mutta mitä luin noita tekstejä blogin puolelta ja nilta muilta jotka on tos sivun ylhäällä, tuli mieleen kun katottii joskus aikoinaan koulussa joku doggari, missä mietittiin down -lapsille tehtävää leikkausta, jolla heistä tulis 'normaalin' näköisiä. en vain ymmärrä, että miten ketään voi tehdä tuollaista leikkausta toiselle. tosin tää nyt on mun näkökulma vaan, mutta kumminkin, sillä vain otetaan pois jotain, jonka jälkeen kyseinen persoona ei ole enään juuri se persoona.
    jotta tuun paremmin ymmärretyks, niin ihmettelen miten ihminen voi vaihtaa nimensä aivan toiseen, sillä jos mä vaikka sen vaihtaisin jaanasta johki muualle, en mä kyllä enään olis mä.
    korjailen jos saan aikaan epäselvyyksiä. :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook