Iso harppaus jälleen

22.02

Nyt kyllä tapahtuu paljon isoja juttuja Pirpanan kehityksessä ja oppimisessa. Pienetkin asiat tuntuvat tietysti meidän vanhempien silmissä aimoharppauksilta mutta fiilistelen silti. Tuo mun "pieni" murunen nukahti tosiaan vartissa pinnasänkyyn sen kummempia kitisemättä. Muuta ei tarvinut äiskän tehdä kun ihan vähän laulella unilauluja normaaliin, totuttuun tapaan. Olen ihan super onnellinen mutsi nyt!

On helpottavaa tietää että nukahtaminen ja nukkuminen yöllä onnistuu jo näin hienosti Pirpanalta, sillä kun tämä "Lilli" masusta ulos pullahtaa, on meillä vanhemmilla varmasti hänen kanssaan hetken aikaa hommaa ihan riittävästi öisin. Onneksemme Pirpana ei kovinkaan helposti heräile ääniin. On varmaan jo masussa ollessaan tottunut mm. kiljuvaan ranskanbulldoggiin joten ei sitten masun ulkopuolellakaan enään pienistä hätkähdä.

Ja loppuun tämänpäiväinen pottakuva. Tänäänkin siis kaikki mahdolliset pottaan töräytetty. Fabulous!You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Tämä sun blogi on mahtava ja Pirpana niin suloinen! Kiitos kun jaat elämäänne meidän kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Hieno iso edistysaskel! Pienistä jutuista ne isotkin on tehty, pala palalta edetään asiassa kuin asiassa. Onnea Pirpanalle huimista harppauksista. Pottajuttu on ihan hirmusen iso apu vanhemmille myös.

  VastaaPoista
 3. Hienoa Pirpana!! :)

  Onkos tuo vähän pienempikokoinen potta kuin BabyBjörnin semmoinen "selkänojallinen" malli? Ollaan kokeiltu Ainoa isoveljeltä jääneeseen vanhaan BabyBjörn-pottaan, mutta se oli vielä tooosi iso, joten eipä siinä ollut kivaa istuskella: pituutta tarvittais vielä sekä reisiin että sääriin...

  VastaaPoista
 4. Joo tää oli kyllä meille aikas iso ja iloinen yllätys :)
  Tuo Pirpanan potta on aika pikkuinen, juuri sopiva nyt mutta ei mene kauaa enää. Saatiin se naapurilta :) Kohta täytyykin taas lähteä potta-ostoksille.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook